lauantai 19. toukokuuta 2012

Haaveissa

Olen lähdössä maanantaina Helsinkiin rakkaan serkkuni kanssa, ja se onkin ensimmäinen kokopäiväinen reissu ilman Hemmua! Odotan jo niin innolla, että pääsen shoppailemaan ja viettämään hetkisen omaa aikaa aikuis-seurassa ilman vaippakassia ja pukluja rinnuksilla...:) Tarkoituksena on ainakin käydä Vuittonilla ihailemassa livenä muutamaa laukkua, jospa pystyisin valitsemaan viimein sen kohteen johon säästän! Luovutin maitoa muutaman kuukauden Hemmun saatuani ja se jos jokin oli kovaa hommaa!!!! Joka euro on nyt laitettu jemmaan ja niiden avulla aioin itseni palkita jollain uudela laukulla... nyt kun vain saisin päätettyä, että mikä malli olisi hyvä...:)

Tässäpä näitä vaihtoehtoja olisi... Tällä hetkellä kallistun eniten tuon Kalastajan vaimollakin nähtyyn Palermoon, sen käytännöllisyyden takia (pitkä hihna ja vetoketju), mutta Tuo Neverfull on kyllä myös aivan ihana! Epäilyttää vaan tuo avonaisuus näin äiti-ihmisenä. Nuo kaksi pienempää ovat vain kauniita malleja, ei niinkää harkinnassa toistaiseksi, koska haluan tällä hetkellä isomman laukun! Pidän Monogram-kuosista sen klassisuuden takia, mutta tiedän sen jakavan mielipiteet suuntaan ja toiseen...:) Omistan pienen Pochette Luikan monogram kuosilla, jonka sain häämatkallamme mieheltäni lahjaksi nelisen vuotta sitten. Laukku on ollut todella käytetty melkein joka juhlissa ja pidän siitä todella paljon.

2 kommenttia:

  1. Jees, meillä on tulossa huippu päivä huomenna :) Tuo Palermo olisi kyllä ihan ykköshaave, mutta Neverfull vie hintansa vuoksi voiton. Mua ei se avonaisuus haittaa, mutta tuo olkahihna saa Palermossa 10 pistettä! Ehkä vielä joskus on Palermon vuoro :)

    VastaaPoista