keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Avajaisissa




Vietin tänään ihanan illan ystäväni Anniinan uuden koru-yrityksen, Tuomiapilan avajaiskekkereissä. Jokseenkin kiireisen päivän jälkeen oli oikein mukavaa antaa lapsi mummun hoiviin ja lähteä itse hieman kekkeröimään...:) Olin vielä äärettömän reipas ja menin juhliin polkupyörällä, matkaa kun kuitenkin oli lähes kymmenen kilometriä! No Jopo jäi kyllä yökylään paikanpäälle ja itse matkustin kotiin veljeni autokyydillä...:) kiitos siitä! Hieman viiniä maisteltiin ja syötiin herkkuja ja tietenkin ihasteltiin kauniita koruja. Oli ihanaa rupatella muiden "kotiäitien" kanssa ja huokailla kuinka ihanaa on kun päästiin nautiskelemaan ihan ilman lapsia! Omat ostokseni olin jo aiemminn tilaustyönä tilannut ja sain nyt kotiin kauniin helmi-rannekorun.  Tuosta tulee varmasti lempparini!

Heräteostoksena kuitenkin sorruin ostamaan pienen helmi riipuksen jo vanhempaan Helmi nimellä varustettuun kaulakoruuni. Sopii niin kauniisti tuohon....:)


Nyt on taas kerran jokseenkin poikkinainen fiilis ja aika mennä nukkumaan. Helmi iloisesti kukkui viime yönä kolmatta tai jopa neljättä tuntia klo23-03... jokseenkin kyllä pistää väsyttämään nuo valvomiset!

Kauniita unia ihanat!


3 kommenttia:

  1. Kauniita koruja ovat. Täytyypä vilkaista Nettikauppa. Terkkuja Turusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihania!!!! Kaikki uniikkeja ja aidoista materiaaleista valmistettuja. Mulle on tosiaan vielä tulossa se hopeinen piinaketju...:)

      Poista
  2. Kiitos Kaisa! :)Sitten vaan järjestämään omat korukutsut! ;) Piinasi on muuten valmis! pientä osaa vielä vailla riipusosaan, jota odottelen postin tuomaksi huomenna tai ylihuomenna!

    VastaaPoista