keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Suuria, pieniä uutisia

Hejssan ihanaiset! Vihdoin taas blogimaailmassa, niin lukijana, kuin kirjoittanakin... muutama viikko mennyt melkein kokonaan ilman tietokonetta! Syy tähän hiljaiseloon nyt joulu- ja tammikuussa asustelee vatsassani ja ilmestyy sieltä ensi kesänä, jos vain kaikki sujuu niinkuin pitäisi...:) Tuo pieni/suuri ihana asukki on aiheuttanut melkoista huonovointisuutta ja armotonta väsymystä ja kaikki keskittyminen onkin täytynyt keskittää arkieloon tuon melko energisen yksivuotiaan kanssa! Nyt vihdoin alkaa helpottamaan mamman olo ja jospa päivityksiäkin täällä blogissa tulisi hieman tiheämpään tahtiin.


Ollaan nyt aloitettu se todellinen muuttaminen maalle ja muutama ensimmäinen peräkärryllinen tavaraa on viety uuteen kotiimme. Hiki ja epätoivo on jo nyt melkoinen, kun tuntuu että sitä tavaraa on aivan käsittämätön määrä ja aika monta kuormaa saadaan vielä ajella. Lauantaina lähdetään taas ja jos vaikka saisi muutaman kuvankin otettua kun muutama huonekalukin löytyy...:)

Tällaisia aurinkoisia pakkaspäiviä olisi tilauksessa hieman lisää, kuin tuossa menneellä viikolla... On niin ihanaa kun aurinko paistaa ja lunta on vielä maassa ja tupsupipon kanssa voi ulkoilla nenät punaisena. Kevään tuntua ja sitä valoa kaipaan niin paljon jo tähän aikaan... ihanaa loppuviikkoa kaikille ja toivotaan sitä aurinkoa yhdessä!


2 kommenttia: