torstai 7. maaliskuuta 2013

KoiruuksiaEilisiltana tänne iski melkoinen myrsky, tuuli ihan hirmuisesti ja vähän jännitettiin jo sähkojenkin menoa, mutta onneksi niin ei kuitenkaan käynyt! Ulos ei paljoa asiaa ollut illalla, kun niin kylmää kyytiä siellä olisi kyllä saanut. Tänään sitten ihanasti aurinko onkin paistanut koko päivän, vaikkakin viima on edelleen ollut melkoisen kylmä.

Tehtiin Helmin kanssa tänään ajelu muutamaan naapurikylään vähän kartoittamaan että mitä niistä löytyisi. Oli meillä ihan jo etukäteen suunniteltunakin, että naapurikunnan terveyskeskus pitäisi paikantaa ja viereisestä kylästä halusin löytää ratsastuskoulun ja maneesin. Löytyivät molemmat...:) Paljoa muuta erikoista ei nyt oikein näistä pienistä kylistä löydy, mutta kyllä täällä peruspalvelut ovat ihan kohdillaan!Nyt on monessa blogissa ja sisustusjutuissa, lehdissä ym. vilahdellut mustavalkoisia eläinvalokuvia printattuna tekstiileihin. Itsekin olen vähän niitä katsellut ja nyt ehkä haluaisnkin jonkun tyynyliinan jollain printtikuvalla, mutta en oikein vielä ole sopivaa löytänyt. Kaivoin kuitenkin printti-eläin-paitani esiin, kun kerran nyt niin ajankohtainen on. Paita on Zarasta ostettu jo useampi vuosi sitten. Äitini mielestä tuo on mitä hauskin raskausajan vaate, kun koiran nenä sattuu juurikin pullistumaan sopivasta kohdasta eteenpäin... olen tainnut käyttääkin tätä enimmäkseen raskaana ollessani...:)

Ja sitten siirryn saunaan ja master chefin pariin... ja haaveilen vichysta, jota ei ole...:(


2 kommenttia:

  1. Mistä toi sun ihana kaulakou on hommattu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koru on vähän sekamelskainen yhdistelmä...:) Nimi-laatta on tilattu Lumoan verkkokaupasta, ketju on jokin vanha jostain ja kauniin valeanpunaisen helmi-riipuksen ystäväni Anniina (Tuomiapila on hänen verkkokauppansa nimi) teki vielä riippumaan mittatilauksena laatan takaa...:)

      Poista