torstai 19. joulukuuta 2013

Elävä joulukalenteri

Sairastelu senkun vaan jatkuu ja nyt on kurkku kuin raastinraudalla raspailtu ja ääni enää vain hiukan pihisee...:( Todella raivostuttavaa, varsinkin kun pitäisi lauantaina vielä lähteä viettämään tyttöjen viikonloppua Helsinkiin! Viski/konjakkitujaus nyt vaan kurkkuun, jos vaikka sillä lähtisi.

Kristiinankaupungin kaunis raaatihuone

Mamman takki Chill Norway, saappaat Peak, korvaläpät Ugg
Sen verran jaksoin ulkoilla tällä viikolla, että pyörähdettiin Kristiinankaupungissa ihailemassa elävää joulukalenteria ja etsimässä jo auenneita luukkuja! Homma toimii kutakuinkin niin, että matkailuinfosta saa hakea kalenterin, jossa kartta takana (Kristiinalaiset asukkaat saavat kyseisen kalenterin postin mukana kotiin) ja joka päivä kartan osoittamassa osoitteesa paljastetaan uusi ikkuna, jonka asukkaat/yrittäjät ovat somistaneet. Tätä elävää joulukalenteria on harrastettu Kristiinassa ilmeisesti jo useamman vuoden ja itse törmäsin siihen ensi kerran netin syövereissä viime joulun aikaan. Kalenterista pitäisi olla myös jossain oma bloginsa, mutta sitä en nyt jostain syystä mistään löydä... jos tulee vastaan, niin linkitän sen sitten...

Ilma oli kaunis, pikku pakkanen ja auringon paistetta. Mukava jouluinen kävelyretki, vaikkakin tämä puolikuntoisuus hieman haittasi!

Luukku nro 17Käykää ihmeessä ihailemassa luukkuja jos tuollapäin liikuskelette...:) Hirmuisen hauska idea ja kiitokset vaivannäöstä järjestäjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti