sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen

Heipsan mussukat! Vuosi on vaihtunut jo ajat sitten ja tammikuukin pian elelty...:) Alkuvuoden päivät vietettiin Turun suunnalla ja tehtiin myös "pikainen" retki Helsingin kautta Tukholmaan loppiaisen aikaan serkkuni perheen kanssa. Vierailtiin Tukholmassa Junibackenissa lasten kanssa ja oli kyllä tosi huippu paikka! Sinne täytyy päästä kyllä uudestaan...:)

Muuten tämä tammikuu onkin mennyt uuden terveellisemmän elämän (niinkuin varmaan joka toisella naisella) parissa ja talokauppoja hioessa. Nyt ollaan jo pian pääsemässä sopimukseen talofirman kanssa ja nyt se rakennustykitys alkaa täällä blogin puolellakin oikein tosissaan...:) Pohjapiirros on nyt hiottu viimeisen päälle ja muutoksia edelliseen on tullut sen verran, että taloa levitettiin metrin verran (että saataisiin lisää kaappitilaa kodinhoitohuoneeseen) ja etupuolelle tehdään vielä lämmin kuisti eteisen jatkeeksi. Olen nyt pyöritellyt pohjaa mielessäni viimeisen vuoden ja kysellyt kaikilta vinkkejä kaikilta tutuilta ja sukulaisilta ja nyt toivoisin, että se alkaisi olla valmis! Täydellistähän ei aikaiseksi koskaan saa, mutta jos edes sinnepäin...:)

Mutta nyt tämän mamman täytyy mennä pukemaan vaatteet päällensä, ennenkuin sunnuntaivierailijat mummi ja pappa hyökkäävät tänne! Ja muuten hirmuisen kylmää kyytiä ollut tuolla ulkona lähiaikoina, nytkin -22.....hrrrrr....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti