maanantai 29. lokakuuta 2012

Luminen maanantai

Tänään arkinen maanantai ja työvuorokin heti aamun alkajaisiksi! Ihanan kuulas sää kuitenkin aamulla kävellä töihin ja jopa oikein nautein pienestä pakkasesta ja aamusta. Iltapäivällä sitten taas vähän vähemmän nautinnollista suojasäätä ja nyt illalla vielä räntätihkuakin taivaalta! Yök! Siitä en kyllä yhtään pidä... Helmin kanssa kuitenkin ulkoilemaan reippain mielin ja pulkka on nyt tosi kiva kulkupeli. Helppoa ulkoilua siis äidille, kun voi vaan vetää toista murusta pulkalla edestakaisin....:)Äidillä takki:Donna Karan, pipo:oma neulomus, housut:Lindex ja Kengät:Ugg
Helmin rytmi on hieman sekaisin kellojensiirron takia ja onkin jo melkoisen vaikeaa pitää toista hereillä edes kahdeksaan. Tänään ajeltiin edestakaisin "uusilla"  retrorattaillamme (jotka esittelen kun saan paremmalla valolla, eli päivällä, kuvia) sisällä ja jopa syötiin niissä iltapuurokin, kun kiukkumus hyökkäsi heti kun piti tulla niistä pois. Eilen puuro taas lapattiin, kun neiti istui tai oikeastaa puoliksi makasi äidin sylissä. Juu ja tiedän kyllä että ohjeet ja säännöt sanovat, että ei kepulikonsteja kun syödään....:) mutta meilläpäs on rikottu kaikkia syömissääntöjä oikein urakalla, kun neiti on jokseenkin huono syömään. Jepsis, mutta se lapsesta ja lapsiaiheesta tällä erää.

Nyt kuppi teetä ja inspiroitumaan muutaman uuden ihanan lahjaksi saadun herkkuleipomuskirjan pariin, jos vaikka hattarasynttäreille löytyisi jotain...:) Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!!!


2 kommenttia:

  1. Onpa siellä paljon lunta, kun täällä itä-Suomessa ei ole ollenkaan. Tai no eilen aamulla vähän ripsutteli, mutta maa ei ole valkoista nähnytkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta tuli ihan huiman paljon kahden päivän aikana ja nyt ne onkin sitten jo melkein kaikki sulaneet...:( Harvinaista herkkua täällä rannikolla!

      Poista