maanantai 22. lokakuuta 2012

Pakkasaamuna

Tänään aamusella vielä melkein kolme astetta pakkasta, kun heräiltiin Helmin kanssa. Ei vielä olekkaan ollut näin kylmää tänä syksynä! Ihana ilma kuitenkin, kun aurinkokin paistoi ja ilma tosiaan mukavan raikas ja kuulas. Ihanaa kun ei satanut ja ollut märkää. Lähdettiin sitten heti aamuhommien jälkeen mummun ja Helmin kanssa lähikirpparille ja ulkoilemaan.
Helmin haalari äitiyspakkauksesta ja molempien pipot Geggamoja. Takkini Henri Lloyd, housut Lindex ja kengät Ugg
Päätin visusti etten osta yhtään mitään koti/sisustusjuttuja nyt piiiiitkään aikaan, kun ei sitä kotiakaan kerta nyt tällä hetkellä ole, mutta kuinkas kävikään....:) Vastaan tuli todella kauniit valkoiset, pitkänmalliset kirjo/reikäommellut tyynyliinat aivan käyttämättömän näköisessä kunnossa. Pakko ne oli sitten mukaan ottaa, kun halvallakin sai! Ei nyt oikein päästy äidin kanssa selvyyteen, että ovatko tyynyliinat vanhoja käsinkoristeltuja, vai koneella ommeltuja. No samapa tuo, kauniita olivat ja näen jo silmissäni kun ne koristavat tulevassa kodissani vanhaa puusohvaani....:)

Olen myös Helmin vaateostokiellossa, mutta sekin kielto meni kun löysin kauniin neuletakin joka oli myös pakko napata mukaan! Perustelin tuon ostoksen itselleni kylläkin sillä, että koko on suuri ja menee käyttöön varmaankin vasta ensi talvena tai jopa myöhemmin. Olen nyt näköjään löytänyt itsestäni jonkun sisäisen kirpparihamsterin, joka on tehnyt jopa jonkinlaisia löytöjä. Käyn kirpparilla ihan äärimmäisen harvoin, mutta nyt tosiaan useammin, kun minulla on ollut oma myyntipöytä kuukauden verran. Täytyy varmaan jatkaa harrastusta, tai sitten ei, kun sitä tavaraa kulkeutuu aina mukaan...:D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti