perjantai 22. helmikuuta 2013

Tuulahdus Pariisista

Heipsan kaikille piiitkästä aikaa.... lomasta ja sen kaikista kiemuroista ollaan nyt selvitty, muutto saatu viimeistä silausta vaille valmiiksi (huomenna siis lähdemme ja jäämme ja meistä tulee maalaisia) ja muutenkin jotenkin selvitty näistä muutamasta ohjelmantäyteisestä viikosta.

Pariisi oli ihana, niinkuin viimeksikin, mutta pettymys suunnitellun loman muuttumisesta kalvoi kuitenkin koko reissun takaraivossa aina ajoittain. Oli kuitenkin mukavaa lomailla melkein viikko ihan kahdestaan miehen kanssa, ilman kotitöitä ja ruuanlaittoa, ja onhan Pariisi aina tietenkin Pariisi...:)Hotellimme sijaitsi 17. kaupunginosassa, Montmartren vieressä, jossa majoituimme viimeksi. Alue olikin jo vähän tuttu ennestään, joskin kyllä melko syrjässä. Toisaalta emme kokeneet tuota haitaksi, koska metropysäkki oli aivan hotellimme vieressä, ja sillä liikkuminenhan on Pariisissa erittäin helppoa ja kätevää. Mielummin oikeastaan majoitunkin hieman syrjempään, kauemmas "turistikeskittymistä", koska syöminen ja muukin on halvempaa hieman kauempana.

Keskityimme matkan aikana lähinnä vain yleiseen kuljeskeluun sen suurempia suunnitelmia, söimme perus ranskalaista ruokaa (kyllä harmitti kun punaviini jäi osaltani juomatta) ja shoppailimme jonkin verran. Nyt kävimme myös legendaarisessa macaron-taivaassa, Ladureella, joka viime matkalla jäi väliin. Ostettiin muutama maistiainen, kun niin kauniissa pakkauksissa ja pusseissa olivat, mutta täytyy kyllä sanoa, että söin  tuon reissun aikana parempiakin Macarons-leivoksia...:) mutta makuasioistahan ei toki voi kiistellä. Sain myös täydennettyä tee varastoani muutamalla uudella Kusmi-teellä, joita rakastan! No niissäkin se teen maku nyt ehkä ei ole se ihmeellisin ja erikoisin, mutta ne purkit ovat mielestäni niin kauniita... että herkku ostoksia siis tuli tehtyä...


Möhömahainen mamma tikkitakissa ja Uggeissa ah niin eleganttina....:)
Varsinaisella ostosmatkalla kävimme Disney landin lähellä sijaitsevassa outlet-kylässä, josta olen kuullut sekä hyvää, että huonoa. No piti nyt sitten itse käydä arviomassa kyseinen paikka ja kyllä sieltä hyviä löytöjä tuli mukaan. Ralph Laurenilla oli todella hyvät alennukset niin miesten, kuin naistenkin vaatteissa ja sieltä löytyi kyllä perusneuletta ja kauluspaitaa todella edullisesti. Oikeastaan muuta ihmeellistä tuolta ei mukaan tarttunutkaan, mutta melkoisen paljon "säästettiin" ostoksissa, kun mietein mitä kyseiset vaatteet maksavat Stockalla.

Semmoinen reissu oli siis se noin pääpiirteissään, ja katsellaan nyt koska mahdettaisiin seuraavan kerran päästä lomailemaan ihan kahdestaan...:) Nyt sitten alkaa uusi elämä maalla ja viimeiset tavarat pitäisi tänään saada laatikoihin ja huomenna sitten lähdetään... Ihanaa viikonlopun alkua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti