maanantai 6. toukokuuta 2013

Sinistä ja vihreää ja aurinkoa

Tänään on vihdoin ollut tämän kevään ensimmäinen lämmin päivä! Tuuli on kyllä edelleen ollut kovaa, mutta tänään se ei ollut hyytävän kylmää, jota se on nyt ollut koko ajan jo monen viikon ajan. Tarkenin aamulenkinkin jopa ensimmäistä kertaa ilman pitkiä kalsareita...:)


Käytiin bongailemassa mummun puutarhasta Sinivuokkoja ja oma keväinen viherpeukaloinen nostaa taas päätään. Istutin kaupasta ostetun purkkimintun ruukkuun ja ulkoilutin sitä hieman terassillakin jo. Epäilen kyllä vahvasti, että se varmaan pian kuolee, hoidostani huolimatta...:DLöysin Turun reissulta Zarasta ihanan keväthuivin hauskoilla viiksikuvioilla. Se onkin nyt ahkerasti ulkoillut kaulassani, kun niin himpskatin kylmää on ollut. Kauppareissulta viikonloppuna tarttui myös laventelinsinistä kynsilakkaa mukaan. Sopii hyvin sävyltään noiden Sinivuokkojen kanssa...:)

Huomisen sääennustus lupaili yhtä lämmintä, ellei lämpimempääkin, ja toivotaan että tuulikin hieman laantuisi... ulkoilua ja nautiskelua siis ja pienimuotoista Helmin nimipäiväjuhlintaa tiedossa...:)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti