torstai 11. huhtikuuta 2013

Vaaleansinisiä tossuja

Heipä hei! Otsikosta ehkä voisi ajatella että no niin, poikavauvahan siellä masussa köllii, mutta se ei pidä paikkaansa...:) tai siis voihan se toki pitääkin paikkansa, mutta yllätykseksi jää, kunnes hän päättää saapua maailmaan... meille kaikille!

Ystäväni vauva sai nimen pääsiäisenä ja lupasin heidän ristiäiskakkuun tehdä jonkinsortin koristeen. Tossuja toivottiin ja niitä siis googlettamaan ja vääntämään... En ole ennen mitään koristeita tehnyt sokerimassasta, (marsipaanista kyllä muutaman kerran) ja melkein jo alkoi lupauskin kaduttaa, mutta sainpas jonkinlaiset aikaiseksi...:) 

Tossut ovat enemmänkin Converse-tyyliset, kuin perinteiset vauvan tossut ja idean ja oppeja kopioin Pionilaakson blogista. Lisäksi kakkuun tuli vielä nimikyltti herra-Iivarille lelupalikoista. Koristeita muovailen ihan mielelläni, mutta itse kakkujen leipominen on kyllä suuren tuskan takana. En oikein ole mikään kakkuleipuri, ja aina ne on liian kuivia tai kosteita tai epämuodostuneita. Siispä keskityn vain koristuksiin ja leipokoot kukin kakkunsa itse...:D
Nyt päiväkaffetta nassuun, kun joku pieni hapsutukka nukkuu vielä hetken päikkäreitään...:)
Ihanaa torstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti