sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Bloggaaja hunningolla...

Ja täällä taas...:) Blogi on ollut ihan huningolla muutaman viikon, niinkuin itse bloggaajakin! On ollut niin hirmuista kiirettä, että paljoa en ole tietokoneelle ehtinyt uhraamaan aikaa. Olen toiminut tässä pari viikkoa omaishoitaja-sijaisena isovanhemmilleni ja kun omatkin koti/muut hommat on pitänyt hoitaa, niin melkeinpä vaan illalla yhdeksältä olen kaatunut sänkyyn... että sellaista täällä...:) Ensi viikolla alkaa onneksi helpottaa ja saa taas alkaa pyörittää pääasiallisesti vain omaa arkeaan.

Viime viikonloppuna meillä oli kuitenkin pieni "kaupunkiloma" Turun suunnalla. Oltiin serkkuni kanssa juonittu miehillemme synttäriyllätykseksi (omalleni todella myöhäinen sellainen) liput Voice of Finlandin finaaliin ja hotelliyö Turussa. Eli perjantaina vaan ilmoitus miehelle, että et muuten ole töihin menossa tänään, vaan alappas pakkaamaan ohjeiden mukaan. Yllätys onnistui täydellisesti ja meillä oli oikein superhauska viikonloppu!

Käytiin syömässä Tintåssa ennen konserttia ja oli kyllä ihanaa ruokaa ja ihana paikka! Pieni ja intiimi ravintola ja viinilista näytti erittäin houkuttelevalta. Olen lukenut ja kuullut ravintolasta paljon hyvää ja me kyllä kaikki pidimme todella paljon.Pöytävaraus on varmasti syytä tehdä hyvissä ajoin, jos viikonloppuiltoina meinaa päästä istumaan! Syötiin kaikki pizzaa (omassani ilmakuivattua kinkkua ja viikunaa) ja kyllä maistui!  Katosivat parempiin suihin niin nopeasti, että kuviakaan ei ehditty ottaa...;)
Möhömahan mekko Vilasta
 Ihana viikonloppu aikuisten kesken ja taas jaksetaan hieman paremmin arjen aherrusta...:)

Nyt vielä pitäisi tilata Helmin yksivuotiskuvia, että ehtisivät tulla vielä ensi viikolla ennen äitienpäivää... ja sitten sänkyyn kipinkapin...

Lupaan olla taas ahkerampi bloggari...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti