torstai 20. helmikuuta 2014

Materialisti Mollynainen

Heipsan, ja mitäs tänne kuuluu... meille kuuluu vatsatautia, oksennuksia, ripulia, kuumetta, Saksan reissua, mummulointia, maailmanparannusta ja punaviinipöhnä ym. muuta mukavaa... Tässä mennyt sairastellessa useampi viikko, mies on kerinnyt hillua Saksan reissulla ja me lasten kanssa mummulareissulla ja ystäviä tapaillen. Kaikenlaista siis... Nyt toivottavasti oltaisiin saatu taudit selätettyä ja arki rullaisi taas tavalliseen tapaan!

Kirjoitetaanpa siis nyt vaikka vaatteista ja pukeutumisesta sananen näin torstain kunniaksi...:) Oma pukeutumisfilosofiani on pyörinyt kärrynpyörää monen monta vuotta ja nyt ehkä viimeisen viiden vuoden aikana on vihdoin löytynyt tyyli, jossa viihdyn ja vaatekaappikin alkaa olla aika mallillaan. Viihdyn neutraaleissa, maanläheisissä väreissä ja pidän hörhelöistä ja pitseistä ja maalaisromanttisista yksityiskohdista kohtuullisissa rajoissa! Farkkutyttö olen täysin ja muut housut jää melkein aina käyttämättä ja mekotkin aika usein. Farkkujen löytäminen onkin sitten vaan se oma juttunsa...:) Neuletakit ovat suurin paheeni! Omistan niitä ihan hirmuisesti ja aina vaan kyttään uusia...:DMerkkien suhteen olen kaikkiruokainen, mutta laatu ja materiaalit ovat tärkeitä ja hermoni menee totaalisesti jos kallis vaate ei vastaa laadultaan hintaa! Luonnonmateriaalit ovat mielestäni parhaita ja esim. akryyli-polyester neuleita en osta enää lainkaan. Vaatekaappiratsiani jälkeen totesin kuitenkin, että merkeistä Odd Molly näyttää olevan melkoisen runsaasti edustettuna...

Aluspaita ja tunika Odd Molly ja ihana helavyö-rannekoru saatu äidiltä
No entäs sitten kuluttaminen ja hinnat, no vaatteeni eivät ehkä halvimpia mahdollisia ole ja mieheni joskus hieman pyörittelee päätään, mutta perusteluitakin kuluttamiselleni on...:) Ostan paljon vaatteita (erityisesti lempimerkkini Odd Mollyn) käytettynä ja olen melkoisen tehokas kierrättäjä muutenkin. Yritän pitää vaatekuluttamiseni ruodussa itselleni luomalla säännöllä, yksi vaate kaappiin ja yksi kiertoon...:) Aina ei kyllä onnistu, mutta usein kuitenkin! Toinen perusteluni on, että kalliimmat vaatteet ovat usein laadukkaampia ja kestävät useita vuosia. Minulla on paljon vaatteita monen vuoden takaa, joita käytän edelleen. 

Ja olenko pinnallinen ja materialisti, todellakin! Rehellisesti sanottuna kauniit ja kalliit vaatteet saavat minut onnelliseksi (toki monet muutkin asiat) ja ihailen ja sovittelen niitä aina välillä, kun kotiäidin arjessa silkkipaidat eivät ehkä ole ne kaikkein käytännöllisimmät asusteet! Typerää ehkä, mutta näin se vaan on!


Eilisen asua vielä, kun sai taas hieman pukeutua MLL:n lähikuntien paikallisyhdistysten kokoukseen...:)

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti