torstai 27. helmikuuta 2014

Vauvaraha

Kiirettä piisaa, lasten kanssa leikkitreffejä, omia harrastuksia, heppatouhuja, talon piirrosten hiomista ja siinä se viikko taas on melkein hujahtanut ja viikonloppu häämöttää! Tänään oltiin taas leikkitreffeillä ystäväni luona ja suunniteltiin yhdessä heppatallia ja mittailtiin tiluksia...:D Helmikuisissa maisemissa lapset kaivelivat hiekkalaatikolla ja juoksentelivat sänkipellolla! Että semmoset hiihtolomakelit nyt tänä vuonna... järkyttävän kylmä viima kyllä kävi, vaikka muuten muka lämmintä olikin ja kun kotiin vihdoin palattiin, tuntui, että olen jäätynyt syväjäähän ja vähän vieläkin paleltaa! 


Neuletakki: Odd Molly (Lovely Knit) alls pusero Object

Eilinen ilta vietettiin kunnantalolla vauvaraha-kahvittelutilaisuudessa. Asumme pienessä kunnassa ja täällä kovasti kannustetaan nuoria perheitä saamaan vauvoja jakamalla jokaisesta syntyneestä pienokaisesta perheelle vauvaraha ja vieläpä lahjakin. Eilen sitten kahviteltiin yhdessä kaikki viime vuonna vauvan saaneet perheet ja otettiin ryhmäpotrettia paikallislehteen...:) Aika mukava ele kunnalta!


Eilisen kermakakku palan ja tämänpäiväisen suklaaleivoksen siivittämänä tämä mamma lähtee nyt vielä lenkkipolkua kuluttamaan...:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti