sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kesäisiä ajatuksia

Heiii, piitkästä aikaa...:) Intensiiviset pari viikkoa takana ja lukuisia edessä! Talon pystytystä, maatalousnäyttelyn/kesätapahtuman järjestelyä, pikkuruisen tulevan kummitytön ihastelua tässä perusarjen pyörityksen lomassa...:) näistä kaikista lisää vielä! Olen pitänyt ihan tietoisesti vapaata nettisurffailusta, kun tuntuu että se vie aikaani välillä vähän turhankin paljon... Olen keskittynyt nyt kaikkeen muuhun ja iltaisin olen jopa lukenut muutaman kirjan, mitä en sitten ole useampaan vuoteen tehnyt. 
Ja mitä raksalle kuuluu... talo on nyt runkovalmiina pystyssä, kattopeltejä vailla ja nyt alkaa se meidän rutistus! Isäntä on juuri hakemassa nosturia ja sitten vaan huiskimaan ulkokuoren kimppuun, että saataisiin tölli ulkoapäin valmiiksi ennen syksyä ja kylmiä ilmoja! Nyt kun vain olisi se lapsenvahti, että rouvakin pääsisi tekemään jotain... noiden termiittien kanssa nimittäin on ihan turha edes yrittää touhuta raksalla jotain!

Että tällaista eloa täällä...:) Nyt pakkaan naperot kärryyn ja hilpaisen tyhjentämään kirpparipöytää ja ehkäpä vielä vanhaamummua katsomaan iltapäiväkaffin toivossa...:) 

Nautiskellaan kesästä!

2 kommenttia:

 1. Pieni nettipaasto silloin tällöin tekee terää;) Itsekin olen muutaman kerran jättänyt aikaa elämälle!
  Tsemppiä talorutistuksiin - ja aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teki kyllä hyvää! Kiitos tsemppauksesta ja aurinkoa myös sinne...:)

   Poista