maanantai 30. kesäkuuta 2014

Talomme on saapunut

Heipsan, piiitkästä aikaa!

Olen ollut nyt juhannuksesta asti niin kiireinen ja tietokone on pölyttynyt pöydällä yhdessä kameran kanssa. En ole ehtinyt lukea yhtään blogia, saatikka kirjoittaa omaani...:( Töitä, viimeisiä perustushommia, lapsia, MLL:n kesätapahtuman suunnittelua, kotihommia, kesäpokkareiden lukemista, terassisiideriä naapurin emännän kanssa ja kaikkea muuta... ja tänään se vihdoin saapui...töllimme!


Tervetuloa keittiöömme...;)

Yksi onnellinen talonomistaja, "Maija Poppas" asussaan...:)
Takki:Odd Molly, huivi:Mulberry,  Sateenvarjo: Day, Saappaat:Dinsko
 Puolet, tai siis alakerta on nyt pystyssä ja huomenna nousee yläkerta. Noin se vaan nosturilla nosteltiin seinä kerrallaan pystyyn! Hassua...:) Jännittävää nähdä nyt vihdoin kotimme ihan livenä, kun paperilta sitä on nyt vain tähän mennessä ihailtu... ärsyttävää on nyt  vain se, että täällä ei ole ties koska satanut ja tänään nyt tietenkin hieman ripotteli! Miksi juuri tänään???! Nyt saisi olla tämän viikon satamatta kiitos...

Jännittäviä aikoja siis elellään! Huomenna yläkertakuulumisia ja töllin ulkonäkökin alkaa hahmottua paremmin...  nyt vaan tilaukseen kauniita ilmoja eikä enää yhtään sadetta!

2 kommenttia:

  1. Vautsi vau! Jännittäviä ja kivoja aikoja elätte :) Voi kun oot nätti, tosiaan aivan kun Poppanen <3 Toivotaan kuivia kelejä...

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos <3 Poppas-efektin tajusin vasta kun katselin kuvia ruudulta...:) tänään on nyt ainakin toistaiseksi ollut satamatta ja yläkertakin alkaa olla pian pystyssä!

    VastaaPoista