perjantai 15. elokuuta 2014

Taaperon alku

Pieni Frans-poikamme täytti tällä viikolla vuoden! Hurjan nopeasti aika on mennyt, juurihan tuo pieni mies syntyi ja nyt tänäpäivänä kotona hyöriikin jo vauhdikas taaperon alku... menoa ja vilskettä riittää ja pienen tutkimusmatkailijan tiedonjano on suunnaton...:)Syksyinen sydänautokangas, pehmoista velouria, kuin tehty pikkumiehen housuiksi! Jotain pientä olen ehtinyt ommella...:)

Sisarukset ovat jo alkaneet leikkiä ja touhuta keskenään ja vaikka rankkaa on välillä hieman ollut, tämä alle kahden vuoden ikäero tuntuu nyt juuri oikealta. Lapsista on valtavasti seuraa jo toisilleen ja kuinka makeasti pienempi nauraa isosiskolle. Tappelevathan nuo toki jokapäivä, mutta sitten taas halaillaan.... Nytkin ne tuolla lykkivät nukenrattaita peräkanaa...:)

Viikolla synttärijuhlat jäivät väliin muiden murheiden takia, mutta tänään lähdemme kohti Poria ja mummuloita piiiitkästä aikaa ja juhlimme sunnuntaina porukalla pikku-ukkelia! Huomenna häihin ja tänään illalla vielä olisi tarkoitus päästä ystäväni kanssa Porin iltaelämään...  ruokaa (että tiedoksi vaan, toivon että mennään syömään..;), tilkka viiniä ja hetken nollaus.

1 kommentti: