maanantai 20. huhtikuuta 2015

40+0

Tänään olisi nyt sitten se "eräpäivä"...:) raskausviikkoja takana 40+0 ja odottavan aika alkaa olla jo melkoisen pitkä ja möhömahainen! Ulkona paistaa ihana kevätaurinko ja tämä mamma vain kököttää sisällä, kun liikkuminen ei oikein tahdo enää onnistua kaiken maailman kremppojen ja kolotusten takia... no pian taas pääsee! Tänään täytyisi kyllä raivata terassia kaikesta rakennuskamasta ja raahata tuolit sinne, että voisi vaikka kököttää siellä välillä jos tässä vielä kauan meinataan vauvan kanssa samassa kropassa asustella...;)
Mekko by Ti Mo, monta vuotta vanha ja ahkerimmin käytetty juurikin raskausaikoina...:)

Vaatekaapin sisältö alkaa jo olla melko rajallinen ja mielikuvitus ei oikein enää riitä tämän vatsan verhoamiseen. Toisaalta myös tällä hetkellä mukavuus on vaatteiden suhteen listan kärkipäässsä, kun olo on kuin virtahevolla muutenkin...:) trikoita ja tunikoita, mekkoja... näillä mennään... ja sukkia en onneksi ole tarvinnut enää viikkoihin (varpaat kuumottavat kekäleinä). Niitä on niin hirmuisen hankalakin saada enää jalkaan! Odotan innolla että mahdun taas vaatekaappini sisältöön hieman paremmin, vaikkakin tuo imetysaika on sitten se seuraava hankaluus pukeutumisen suhteen.

Nautitaan kauniista kevätauringosta... sisällä tai ulkona... taidanpa juoda toisen kupin päiväkahvia ja purkaa yhden muuttolaatikon!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti