torstai 23. huhtikuuta 2015

Uutta ja vanhaa

Ja täällä ollaan... edelleen yhdessä koossa...:)

Olen ollut tänään kokopäivän "vauvankarkoitusreissulla" Reiman tyhjennysmyynneillä Kankaanpäässä. Saa nähdä nyt toimiiko...;) rankkaa oli kyllä ja selkä hieman jumissa ja jalat turvoksissa. Mutta seura oli loistavaa ja kyllä sitä lapsille kaikenlaista vaatetta ja kenkää löytyi.

Itselleni sain eilen myös jotain ja hain postista paketin jossa oli suloiset luonnonvalkoiset puuhelmet, rannekoru ja pidempi kaulakoru nahkatupsuineen. Hippi/itämaishenkistä, sopii hyvin kevääseen ja kesään!

Sisustuksen puolella myös uutta, kun kotiimme rantautui mummun kätköistä hauska ja kulunut, punertavanahkainen rahi. Väri ei oikein vakuuttanut minua aluksi, mutta pidin tuosta tilkkuompelusta. Oikeastaan tuo sopii meille aika hyvin, kun ympäristö on jokseenkin valkoinen... lapset istuvat sen päällä nyt mielellään ja katsovat pikkukakkosta. Sisutukseni on melkoista sekamelskaa välillä, uutta ja vanhaa ja kaikenlaista sulassa sovussa tyylisuuntauksista välittämättä... "roinaa" kerääntyy kun löydän jotain tai saan jonkun päähänpinttymän jostain...:) Voin pyöritellä mielessäni jopa vuosia jotain ihanaa visiota tai asiaa jonka haluaisin ja yleensä niillä on tapana tulla vastaan, ennemmin tai myöhemmin! Vanhat esineet ja asiat joilla on historiaa ovat luonteekkaampia ja mielellään niitä käytänkin ja etsin, vaikka Ikeakin on kyllä melko hyvin meillä edustettuna...;) Tuo korukippakin on muuten kaiveltu pikkutyttönä mummun kanssa erään poltetun autiotalon tuhkista... oikein on jopa Arabiaa...:)
Korut: Ajlajk
Muutamaan kuvaan on muuten eksynyt melko asetellunnäköisesti korkkarit, jotka olivat kierrätyspussissa eteisessä lähdössä matkaan... Pikku-ukkelini Frans ne sieltä on kaivanut ja klompsotellut niillä nyt koko illan....:) miehekästä leokuviota koroilla... ja niin ihana ääni kun klompsii täysillä! 

Huomenna jo perjantai! Ihanaa viikonlopun odotusta kaikille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti