lauantai 2. toukokuuta 2015

Pikkuinen

Täällä hän nyt on, pienen pieni poikamme. Pääsimme vapuksi kotiin sairaalasta ja nyt päivät vietetään vauvantuoksua nuuhkien ja pienintä ihaillen.  Munkkeja ja simaa on maisteltu, herkuteltu, ja muutenkin vappu sujui melko rauhallisissa merkeissä...:)
Kevät tuntuu saapuneen sairaalassaoloni aikana. Luonto vihertää ja ensi viikolle on luvattu jo melkoisia lämpöasteitakin! Kevät on ehdottomasti vuodenajoista paras. Pitkän pimeän talven jälkeen valo ja heräävä luonto vaan tuntuvat niin hyvälle... Isosisko ja -veli lähtivät grillamaan kauden ensimmäisiä makkaroita äitini kanssa mummun luo iltapalaksi ja me täällä vauvan kanssa tuhistellaan sisätiloissa vielä muutama päivä. Jos vaikka ensi viikolla päästäisiin jo vähän ulkoilemaan...:)

Leppoisaa viikonlopun jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, todella paljon onnea!
  Selailin blogeja läpi ja ihan sattumalta ajattelin käydä kurkkaamassa oletko vielä tauolla ja mitä uutisia tänne oli tullutkaan.

  Nauttikaa keväästä ja vauvan tuoksuista.
  Ja muistahan istahtaa kahvikupin kanssa katselemaan kevättä ja levähtää hetki. :)

  T. Tare

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun piipahdit ja kiitos paljon onnitteluista! Kevät on ihana aika saada vauva ja nyt todellakin yritetään nautiskella arjesta turhista asioista hötkyilemättä...:)

   Poista
 2. Onnea suloisesta pienestä näin jälkikäteen <3 :)

  VastaaPoista