keskiviikko 5. elokuuta 2015

MakuuhuoneYöpöydällä ollut ja jo luettu...:)


Heipsan ja ihanaa keskiviikkoa! Nyt pääsette kurkkimaan meidän "master" makkariin...:) Olen todella huono ottamaan sisustuskuvia, mutta yritettiin tytön kanssa yhtenä sadepäivänä saada jotain aikaiseksi! Uusi talo kiinnostaa monia ja sisustusratkaisut myös. Yritetään hieman raotella niitä, vaikka sisustushommat ei oikein ehkä ole oma juttuni... tai no on kyllä toisaalta, mutta omaan aika sekavan maun ja meiltä löytyykin vähän kaikenlaista yhdisteltynä, kuten keittiön marokkolaislaatat, talonpoikaispuusohva ja kustavilaisruokaryhmä ikean valikoiman kanssa sulassa sovussa...:D Rakastan kotiani ja suunnitella ja pohtia mitä mihinkin voisi laittaa, pidän erityisesti kierrätyksestä ja vanhoista asioista. Mieheni onneksi antaa minun toteuttaa itseäni melko vapaasti, eikä puutu suunnitelmiini... saatan olla joskus melko päättäväinen ja itsepäinen kun keksin jotain...;)

Makkarissamme on sama kuultovalkoinen laminaatti, jota löytyy koko talosta. Tapetti on tapettitalon sininen lukko, jota monissa blogeissa vilahtelee. Rakastan tuota tapettia valtavasti! Sänky on Ikean valikoimasta yöpöytineen ja villamaton raahasin Turusta eräältä kirpparilta! Ja vilahtaahan siellä kesäsandaalinikin...;) niin ihanat, kuin korut! Ja maailman kauneimmat kesälakanat miehen papan kotipaikalta löytyneet! Kuin uudet, kirkkaat värit ja materiaalina laadukasta puuvillaa. Tuollaisia ei enää kaupasta saa!

Koitan jatkossa ujuttaa aina johonkin väliin hieman sisustuskuvia uudesta kodistamme, kun vaan kämpän siivo kestää kameran linssiä...;) hieman aina välillä vallitsee lievä kaaos, kun keskitymme olennaiseen lasten kanssa..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti