maanantai 3. syyskuuta 2012

Kotimme makkari

Vettä sataa kaatamalla ulkona ja nyt onkin hyvä lämmitellä takkaa ja ottaa kuvia makkaristamme vielä kun se on täydessä sisutuksessa...:)

Pidän mummolahenkisestä sisustuksesta ja erityisesti pitsipeitot ovat suuri heikkouteni! Bongailen virkkattuja peittoja kirpputoreilta ja erityisen onnellinen olin kun pääsin mieheni papan kotitaloon penkomaan ja haalimaan itselleni papan siskon upeita isoja peittoja ja liinoja valtavat kasat! Uskomattoman pitkäjänteistä ja haastavaa käsityötä, johon minulla itselläni ei ikimaailmassa kärsivällisyys riittäisi. Sydämeni itkee joka kerta, kun löydän kirpparilta isoja peittoja aivan liian halvalla, kun mietin sitä työmäärää joka noihin on uhrattu. Omistan peittoja (parisängyn & yhden hengen sängyn) aikas monta ja olenkin lainannut niitä hieman myös äidilleni ja pikkusiskolleni. Mottoni on, ettei mitään saa hautoa laatikoissa ja kaapeissa, vaan kaikkea tulee ja pitääkin käyttää! Käytän siis surutta (tietenkin varoen) kaikkia vanhoja aarteitani, enkä jemmaile niitä arkistoissa. Mitä iloa niistä siellä kaapin perällä olisi???Helmillä ei ole omaa huonetta, vaan nukumme pienessä, kompaktin kokoisessa makkarissa koko perhe. Tila riittää meille oikein hyvin nyt tällä hetkellä, mutta ehdottomasti lapsen kasvaessa hän tarvitsee oman huoneensa. Yläkerrassa on  toinen iso makuuhuone, mutta se on tällä hetkellä ainut huone, jota emme ole remontoineet, emmekä enää sitä tee... joku muu saa urakoida siellä...:)Makkariamme käytämme vain nukkumiseen ja leikit ja lelut ovat alakerrassa, olkkarissamme. Seuraavaan kotiin sitten kiitos enemmän valmiita ja käyttökelpoisia makkareita....:)2 kommenttia:

 1. En ikinä ehtinyt livenä näkemäänkään teidän makkaria! Mutta ihanan tunnelmallista kyllä on :)
  p.s ota se sananvahvistus pois, muuten kommentoisin useammin mutta kun inhoan sitä vahvistusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pois on otettu....:) no vähän tylsää kun ette kerinnyt käymään, mutta sitten pian saatte tulla useamminkin....:D lähti postiin vasta tänään se sun takki kun on ollu hiukkasen kiirettä täällä!

   Poista