tiistai 20. toukokuuta 2014

Tiistai

Kahdesta työpäivästä selvitty rättiväsyneenä! Yllättävän rankkaa valtavan tietoryöpyn omaksuminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Työ vaikuttaa kuitenkin mielenkiintoiselta ja uskon viihtyväni erittäin hyvin! Lasten päiväkodin aloitus on myös sujunut paremmin kuin hyvin ja tässä kahtena iltapäivänä olen väkisin raahannut kiukuttelevan taaperon kotiin, kun ei olisi millään halunnut vielä lähteä...:) odotellaan nyt koska sinne ei sitten haluttaisikaan mennä, mutta parempi nyt näin päin! Vauva on vielä niin pieni, että ei oikein tunnu ymmärtävän mistä on kyse ja hymy huulilla vaan menee tätien syliin ja hihkuu ihastuneena kun äiti tulee hakemaan. Oli oppinut myös konttaamaan eilen...:)

Sammakko-neiti oli loikkinut terassille ja sutinut huuliinsa kesäpunaa...;) hand made by me!
Monta monta vuotta vanha kesän lemppari pusero Vilasta
Lenkkikaverini

Olin tosiaan iltapäivällä niin kertakaikkisen väsynyt, että sohvalla raatona maatessani en jaksanut keskittyä edes Mc Leodin tyttäriin (koukuttava sarja pikku kakkosen jälkeen) vaan torkuin puoliunessa... illalla tsemppasin ja kävin metsälenkillä koiran kanssa ja ulkoilma kyllä vähän auttoi tähän nuutuneeseen olotilaan... nyt vielä toinen lapsi untenmaille, iltapalaa, pari sivua lukemista ja nukkumaan... ja sitten vaan taas sormet ja varpaat ristissä toivon, että Frans nukkuisi edes puolen yötä...:)

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kylläpä teillä on alkanut hoidon aloitus hyvin! Todella! Meillä oli 1,5 -vuotiaana niin hankalaa.. Voi että sitä itkun ja punttiin takertumisen määrää.. Ja siinä meni ainakin puoli vuotta, ennen kuin alkoi normalisoitua.. Huh, mutta siis on tosi huippua, että lapset ovat viihtyneet hoidossa heti hyvin!! On itselläkin paljon mukavampaa töiden aloitus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kylla alkanut paremmin kuin olisin itse koskaan uskaltanut toivoa ja on tosiaan itsekin mukavampi mennä töihin...:) vähän jännittää, että koska tulee takapakkia ja sinne hoitoon ei haluttaisikaan mennä

   Poista
 2. Kiva kuulla, että hoidon aloitus on sujunut hyvin. Tsemppiä uuteen arkeen ja mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Voimia ja iloa viikkoosi sekä onnea töihin! <3

  VastaaPoista