maanantai 2. kesäkuuta 2014

Uumaja

Ja sitten Uumajan kuulumiset...:) 

Uumaja oli suloinen "pikku"kaupunki, joka hurmasi minut kauniine taloineen ja keskustan kauppoineen. Ikävä ja sateinen ilma pilasi hieman nautintoa ja ulkona kuljeskelu jäi tällä kertaa minimiin, mutta toki saimme aikamme oikein mukavasti kulumaan kaupoissa kierrellen, kuten naisporukassa yleensäkin...:) Tällä kertaa keskityimme pääasiassa sisustusliikkeisiin, pakollista Åhlens-kierrosta lukuunottamatta. Ensi kerralla toivon aurinkoista säätä, että pääsen ihailemaan suloisia ja niin kauniita Uumajan taloja ja asuinalueita!


Kaunis Malin

Suloinen kollegani Hannah ...;)


Uumaja tarjosi kivan valikoiman sisustus- ja lifestyleputiikkeja kaikkeen makuun. Oli maalaisromanttista röyhelöä, selkeää skandinaavisuutta ja sekoitusta siltä väliltä. Ja sitten se legendaarinen Lagerhaus! Kaiken krääsän ja kodintarvikkeiden mekka.  Ja sieltähän nämä bloggarit poistuivat kassejaan heilutellen...:) Oi miksi Suomessa ei ole Lagerhaussia???

Lamppumania


Puutarhaletkuja näppärässä paketissa...;)
 Tuo neljän tunnin maissaolo riitti oikein sopivasti kevyeen shoppailuun ja nautiskeluun. Toisaalta auringon paistaessa voisi olla hankalempaa päätttä, että viettääkö kuinka kauan ajasta terassilla hengaillen vai putiikkeja kierrellen. Matka satamasta taittui bussilla, joka kustansi 10€/suunta ja tuo olikin se kallein osuus koko matkasta! Aavistuksen suolainen hinta mielestäni...


Kaffetta

Ja taas jaksaa kantaa, vaikka mattoja...;)


Uumaja on tänä vuonna Ruotsin kulttuuripääkaupunki ja kuulemma ainakin museoihin on usein vapaa pääsy. Kesällä myös luvassa tapahtumia, joten nyt jos lomasuunnitelmat ovat vielä auki, niin kohti Vaasaa ja Ruotsia! Omia ostoksia vielä luvassa joku päivä ja sitten loppuu nämä Uumaja höpötykset... kunnes seuraava kerta koittaa...:) Nyt aika siirtyä taas nukkumaan, jos vaikka jaksaisi taas aamulla herätä töihin! 

4 kommenttia:

 1. Taas kivoja kuvia! Toi kahvi näyttää jotenkin aivan yli namilta :) Jätin sulle tunnustuksen mun blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Innolla vastailemaan ja pohtimaan kysymyksiä...:D

   Poista
 2. Hienoja kuvia Kaisa! ;) Ja oli tosi kiva tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin oli...:) ja löytää meille tuleva puutarhasuunnittelija!

   Poista