keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Lovely knit

Enpä sitten eilen ehtinytkään postailla töiden takia. Oli niin rankka iltavuoro, että suoraan kotiin päästyä sai melkeinpä kaatua sänkyyn... Tuntuu että töissä kun on kiire, niin kiire on sitten maksimaalista, ja sitten joskus taas on rauhallista, kuin huopatossutehtaalla...:) sellaista tuo päivystysluonteinen duuni on!

Oltiin tosiaan Vaasan reissulla hieman kaupungissa kiertelemässä vielä lauantaina yhdessä serkkuni kanssa, kun kaksin päästiin ilman miehiä ja lapsia...:) Perinteisesti käytiin lounaalla syömässä Vaasan kauppahallissa täydellisen ihanat vuohenjuustokanasalaatit. Kannattaa ehdottomasti poiketa jos siellä suunnalla liikuskelee! Kävin myös taas kerran hamstraamassa Batisten kuivashampoota, johon olen niin totaalisen koukussa ja sitä kun ei täältä Porista saa misttään. Paras hiustuote nyt pitkään aikaan ja vielä edullinenkin! Kicksistä jäi myös vielä käteen Essien Ballet slippers sävyinen kynsilakka, jota kovin hehkutetaan monessa paikassa. Juu ihan kaunis sävy kyllä, mutta ei nyt mielestäni mikään mahdottoman erikoinen. Mainosten orja siis olen...:)


 Suurin ostokseni olikin jo hyvin suunniteltu ja kauan himoiltu Odd Mollyn Lovely Knit neuletakki, jota joskus muutamia vuosia sitten olen kokeillut ja jättänyt kauppaan ja harmitellut sitä sitten siitä asti. Nyt taas mallistossa kiva väri olisi tarjolla. Halusin kuitenkin päästä kokeilemaan sitä ensin vielä ennen ostoa ja siksi en sitä nettikaupoista ole tilannut. Vaasassa Seven roses myy Odd Mollya ja sinne siis kokeilemaan. Ja hyvä oli....:)



4 kommenttia:

  1. Olen lukenut postauksianne viikonlopustanne serkkusi kanssa. Tosi kiva idea se muotinäytös kaikkinensa.
    Hauskan mallinen tuo neuletakki, hyvältä näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muotinäytös oli ihana ja ruoka ja seura hyvää, ihanaa luxusta arjen keskelle...:) Kiitos, tykkää neuletakista tosi paljon!

      Poista
  2. Tuo neuletakki on todella kaunis. Mulla on se harkinnassa, ollut jo jonkin aikaa, mutta en ole vieläkään saanut hankittua. Tulee ainakin harkittua tarkkaan. Kerrankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Hyvin harkitun voi nyt toteuttaa...:) suosittelen!

      Poista