keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Lomalla

Mies on vihdoin lomalla ja viime viikko hujahti helteestä "nauttien".  Helpottaa ihanasti tätä omaa arkea, kun on toinenkin touhuamassa lapsen kanssa ja tämä mamma saa välillä maata soffalla ja huilailla...:) Ollaan harrastettu kaupunkilomailua sekä Kristiinassa, että Porissa mummuloissa vieraillen. Ulkoiltu on paljon ja syöty herkkuja maha pinkeänä ja nähty ystäviä... mitäpä sitä lomalta voikaan muuta toivoa!

Kristiinasssa...

Alkaa tämä odotus tuntumaan jo melkoiselta taakalta, varsinkin kun lämpöä on ollut helteeksi asti! Jalat turpoavat iloisesti ja olo on kuin elefantilla...:) viikko vielä eräpäivään! Ja olen jo hieman yrittänyt neuvotella mahdollisesta yksiöstä luopumisesta vauvan kanssa pikimmiten... Asuvalikoima alkaa jo olla melkoisen rajallinen, päälle laitetaan sitä mitä mahtuu ja mikä suinkin tuntuu mukavalta.


Kotiin palailtiin viikonloppuna ja nyt onkin sitten satanut kaksi päivää melkein taukoamatta! Pieniä happihyppelyitä ollaan yritetty kuitenkin ottaa, kun tuo vajaa kaksivuotias ikiliikkuja alkaa mennä pitkin seiniä koko päivän sisällä ollessaan! Nyt näyttää vihdoin aurinko hieman pilkahtelevan tuolta pilvien raosta ja lähdetäänkin tästä aamulenkille (tai no lenkki ja lenkki, kun oma vauhti on toooodella hidas). 

Onni on kerätä rasiallinen metsävadelmia aamulenkin varrelta....:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti