keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Vauvanvaatehuuruisia hetkiä

Kolmisen viikkoa enää laskettuun aikaan jäljellä ja pientä valmistautumista/pesänrakennusta on tullut hiukan tehtyä. Olen vihdoin saanut kaivettua vauvanvaatelaatikot esiin ja tehtyä inventaariota, että mitä sieltä sitten oikein löytyykään.  Paljoakaan uusia vaatehankintoja en ole tehnyt, kun valikoimaa on jo ennestään ja vauvan sukupuolikaan ei ole tiedossa...:) Pariisin matkalta kuitenkin ostimme pienelle murulle sairaalasta kotiin paluu vaaatetuksen ja jotain muuta pientä. Sophie-kirahvit kuuluivat siellä melkein joka kaupan valikoimaan ja olivat huomattavasti edullisempiakin kuin täällä Suomessa! Helmi sai kummeiltaan sellaisen lahjaksi ja ostettiin nyt vauvallekin omansa, mutta sellaisena pienempänä, pururengasmallisena. Olisi varmaan pitänyt ostaa niitä muutama varastoon, kun olivat niin edullisia, vaikka vauvalahjoiksi tuleville ystävien pienokaisille.




GAP:ille oli juuri reissumme aikaan ilmestynyt vauvan- ja lastenvaatemallisto Peatrix Potterin satuihin ja kuvituksiin perustuen ja onneksi niitä löytyi myös Pariisista (kun emme sinne Nyciin koskaan päässeet). Ostin vauvalle Peter rabbit haalarin ja Helmi sai puseron ja housut. 



Olen lastenvaatteiden suhteen melko kaikkiruokainen ja erityistä selkeää linjaa ei oikeastaan ole. Helmin olen pukenut välillä värikkäästi, retroillen tai sitten hempeisiin ja romanttisiin "tyttöjen" hörhelöihin. Nyt kuitenkin huomaan, että lasten vaatehankinnoissa olen yhä enemmän ja enemmän kallistunut maanläheisiin ja vaaleisiin sävyihin ja tosiaan nuo tyttöhörhelöt ovat lisääntyneet uhkaavasti Helmin kaapissa...:) 

Vielä muutama viikko ja sitten tiedetään seuraavien potkuhousujen väritys...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti