lauantai 20. heinäkuuta 2013

Brita-torttu

Saatiin vieraiksi serkkuni perhe viikonlopuksi ja nyt ollaankin vaan touhuiltu lasten kanssa ja kokkailtu ja liottu paljussa (tai lapset eivät kyllä oikein malttaneet vaan liota, vaan meno oli kyllä melko pärskeistä ja sukelluspainoitteista). Vauhdikasta menoa on ollut, mutta toisaalta lapsilla aika kuluu kun viihdyttävät toisiaan ja illalla nukahdetaan ilman mutinoita...:) 

Vieraittemme pienimällä oli tällä viikolla 2-vuotissynttärit ja kyllähän toiselle nyt kakku piti leipaista. Hiippailin heti aamutuimaan mummuni kasvimaalla ja marjapuskissa ja löytyihän sieltä jo sen verran kypsiä herkkuja että marjainen Brita-torttu saatiin aikaiseksi! En ole koskaan ennen kyseistä kakkua tehnyt, mutta melko hyvin onnistuin! Ja se on vaan niin hirvittävän hyvää...:) Ohjeen nappasin Maku-lehden sivuilta.
Torttukahvien aikaan itse sankari kyllä nukkua puhisi tyytyväisenä päiväuniaan, mutta me muut kyllä nauteimme synttäritarjoilusta...:)

Huomenna mennään juhlimaan Amerikan maalla valmistuneen nuorimman serkkuni ylioppilasjuhlia. Vähän on vielä arvoitus, että mitä päälleni mahdan laittaa... tai mitä mahtuisi...:)

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti