tiistai 5. marraskuuta 2013

Sadepäivänä

Sataa sataa ropisee, koko päivän, niinkuin eilisenkin. Ankeaa, mutta toisaalta viehättävää...:) Nyt kun vaan olisi jo se oma koti ja takka jota voisi tulittaa!

Ollaan reippaasti sateesta huolimatta tehty aamulenkit eilen ja tänään yhdessä naapurin ja lasten kanssa. Saadaan edes pieni happihyppely päivän aikana ja vauvakin nukkuu paremmin ulkosalla.  Muuten onkin sitten hengailtu sisällä ja yritetty keksiä ohjelmaa tuolle taapero-naperolle...:)

Tänään ollaan yhdessä askarreltu viikonlopuksi isäinpäiväkortteja ja äiti täydennellyt sisustus-inspiraatio-leikekirjaansa! Tuo leikekirjan pahanen onkin viettänyt siestaa jonkin aikaa laatikon perällä, kun saatiin edellisen töllin remontti valmiiksi. Nyt on taas aika kaivaa se esiin ja päivittää uusilla ideoilla...:) Olen koonnut leikekirjaani ihan kaikenlaista kodin sisutukseen, remonttiin, kattauksiin ja puutarhaan liittyvää, sekä piirrellyt pohjapiirroksia ja sisustanut huoneita. Kirjaa on hauska selailla ja muistutella mieleen, että mitäs kaikkea kivaa sitä lehdistä on löytynytkään...:)
Sain kerrankin lapset nukkumaan yhtäaikaa päikkäreitä ja mammalla onkin nyt harvinainen hetki itsensä kanssa...:) siispä kahvia, rapaperirahkaa pistaasipähkinöillä ja blogeja! Illalla tehdään vielä neidin kanssa retki kirjastoon, jos vaikka nämä sateet vaan jatkuvat ja joudumme sisällä könnäämään. Jos sitä vaikka itsekkin ehtisi jonkun kirjan lukaista..:)Tuollainen lasinen "kannu" hanalla on jostain saatava...:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti