maanantai 3. maaliskuuta 2014

Aurinkoista

Uusi viikko ja uudet kujeet...:) Viikonloppu meni vauhdilla, perjantaina oltiin isommalla porukalla testaamassa Kristiinan uimahallia Helmin kanssa ja eilen saatiinkin sitten vierailla päivystyksessä vauvan kanssa...:( Toinen pieni on taas ollut nyt toista viikkoa räkäinen ja nyt jotenkin viikonloppuna taas pahempi. Kuuntelin murun rohinaa ja yskimistä yöllä ja maalasin jo kaikenmaailman laryngiitti-mielikuvia seinille. No ei onneksi mitään vakavampaa, sitkeä flunssa vaan... kurjaa vaan toiselle, kun on niin pieni vielä!

Keittiöapulainen uudessa koltussaan

Auringonpaistetta toivottaisiin niin kovasti jo täällä! Kaikki näyttää ulkona niin ankealta ja likaiselta, kun lunta ei ole ja ihan harmaa ilmakin vaan koko ajan...:( No keväistä tunnelmaa sitten ainakin uusissa ompeluksissa! Halusin kokeilla paljon hehkutettua ja kehuttua Ottobren uusimman lastenlehden Owl Princess-tunika/pusero kaavaa ja tein Helmille tunikan viikonloppuna. Neiti sai itse valita kankaan ja halusi Viljamin puodin suloista pandakangasta keltaisena. Ei ole turhaa kehuttu kaava, tykkäsin hirmuisesti! Istui hyvin neidin päälle ja oli jotenkin tosi söpö ja tyttömäinen. Kankaasta ajattelin ensin, että väri ei kyllä ole kovin nätti, vaan jotenkin ärsyttävän keltainen. Kuitenkin nyt vaatteena väri on tosi paljon kivemman näköinen ja teinkin itselleni samasta kankaasta lenkkipipon. Kivan raikas ja aurinkoinen ja keväinen...:) Ehdottomasti teen lisää näitä ja myös pidempänä, mekkomallina! 


Helmin mukaan kuvassa on isi-panda, Helmi ja Frans...:) 
Talon piirrustukset alkavat olla nyt pikkuhiljaa kunnossa ja nyt aloitimme sen järkyttävän sisäkalustus   (mahtaako olla oikea sana...:D) kilpailutuksen. Aloitimme eilen keittiö- ja takkafirmoista, seuraavaksi portaat... paperiralli pyörii muutenkin nyt kovaa vauhtia kaikenmaailman lupahommien takia ja on kyllä ärsyttävä vaihe, kun yrittää pysyä mukana ja pohtia että onkohan nyt kaikki hoidossa! 

Nyt aurinkoista väli/aamupalaherkkua, kaurapuuroa ja raejuustoa kookosöljyssä paistettujen omppupalojen ja kanelin kera... terveysruokaa...:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti