keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ja vielä kerran, taas koko päivä jazz-piknikillä ihanan mammatiimini kanssa! Lupaan etten mainitse koko jazzeista ainakaan vuoteen tämän jälkeen...:) Meillä oli niin kivaa, lapset olivat kiltisti ja eväät olivat herkulliset, mukavaa jutustelua ja yhdessäoloa ja saatiin nauttia aurinkoisesta ja lämpimästä kesäpäivästä ulkona! Juu ja se siitä sitten... kuvia hieman matkan varrelta kun Hemmusen kanssa tallusteltiin kotiin päin. Koruiksi tänään Tuomiapilan Anniinan tekemät kauniit puuhelmet ja muun asun väritystä sen mukaan...:)



Helmi linssiluteena...:) Asua Zarasta, Maxomorralta ja lätsä Geggamojalta
Nuo värikkäät helmet ovat kyllä jokseenkin hankalia tuollaisen pikkupirpanan kanssa käytettynä, kun hän tietenkin haluaisi niitä kokoajan hypistellä ja maistella! No yritetään silti...:) Tuo Geggamojan kesälätsä on kyllä aivan loistava! Sen saa kiristettyä kiinni takaa ja vielä naruilla leuan alta, eli on siis melko vaikea saada itse kiskottua pois päästä. Ja se jos mikä on nyt tällä hetkellä erittäin hyvä ominaisuus...:) Suojaa myös niskan hyvin. Paras hattu meillä tällä hetkellä!

Huomenna aamulla täytyy laittaa oikein kelloa soimaan, kun Helmillä on jo aikaisin neuvolalääkäri. Siispä nyt suihkuun ja piakkoin jo nukkumaan. Väsyttävä päivä taas takana! Kauniita unia ihanat...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti