lauantai 28. heinäkuuta 2012

Unelmakeittiö

Pientä sisustuspostausta luvassa. Ajattelin tässä pikkuhiljaa esitellä kotiamme hieman, ja aloitetaan nyt vaikka keittiöstä. Asumme siis vanhassa rintamamiestalossa, jonka olemme pikkuhiljaa remontoineet mielemme mukaan! Keittiö onkin uusin kohteemme ja se valmistui viime kesänä juhannukseksi. Keittiö on itse suunniteltu ja siis ehkäpä minun unelmakeittiöni, näissä puitteissa...:)


Keittiöremonttia suunniteltaessa ehdottomia vaatimuksia olivat, että saisin uunin korkeammalle, valkoiset kaapistot, sekä laminaattitasoa ja mahdollisimman paljon! Aika hyvin toteutuivat nämä. Suosittiin myös alakaapistoissa melkeinpä ainoastaan vetolaatikoita, jotka ovatkin todella hyviä käytössä.Keittiö on osittautunut hyväksi ja toimivaksi yhtä miinusta lukuunottamatta. Jouduimme vaihtamaan hieman lennossa pesualtaan mittavirheen vuoksi ja valituksi tuli kantikas ja kulmikas allas. En enää koskaan ottaisi moista riesaa itselleni, koska on todella haasteellinen pitää puhtaana. Kiroan tuota ominaisuutta melkein joka päivä! Eli en kyllä suosittele tuollaista allasta kenellekään!Näihin kuviin ja tunnelmiin, ihanaa alkanutta lauantaita! Lähden tästä ulkoilemaan auringonpaisteeseen ja tarkastelemaan ystäväni kanssa erästä tonttia....;)

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen keittiö. Ihanan vaalea. Mistä tuo työtaso on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko keittiä tasoineen on A la carte-keittiön. Oli täällä suunalla ainu firma joka teki tarvitsemamme reilun kaksimetrisen tason yhtenäisenä kappaleena! Tykkään todella paljon tuosta valkolakatun värisestä tasosta, vaikka se hieman aluksi mietitytti...:)

      Poista