lauantai 25. tammikuuta 2014

Tapetteja...

Olen tässä pikkuhiljaa alkanut katsella tapettitarjontaa ja alkanut työstää päässäni eri huoneisiin sopivia vaihtoehtoja. Viimeksi, kun remonttikohteeseemme hommasimme niitä, niin totesin, että ajoissa nittä kannattaa pohtia, että olisi visio selvänä kun niitä pitäisi alkaa laittamaan! Olen välillä melkoinen jahkailija niiden suhteen ja nyt ajattelinkin pistää tänne blogiini vaihtoehtoja, joita voin sitten käydä makustelemassa...:)

Makuuhuoneen (siis meidän vanhempien) tapetti on valittu ja se on tapettitalon sinisävyinen Lukko. Todella kaunis, hillitty ja ajaton. Se on päätetty!

Lukko

Lastenhuoneisiin olen katsellut Sandbergin tapetteja ja ainakin vauva F:lle voisi tulla mustavalkosävytteinen Kaspar.

Sandberg: Kaspar

Muita hauskoja vaihtoehtoja lastenhuoneisiin Sandbergilta...

Sandberg: Hampus

Sandberg: Celine

Työhuoneeseen, olohuoneeseen, vierashuoneeseen.... vaihtoehtoja paljon... nämä myös Sandbergilta...

Sandberg: Peggy

Sandberg: Mikaela


Sandberg: Liljekonvalj

Olen ihaillut tuota Kielo-kuvioista jo vuosia ja mietein sitä jo edelliseen taloonkin, mutta jotenkin pelkään, että se on kuitenkin liian levoton, ainakin vähänkään isompana pintana.

Ihan hirmuisen hienoja tapetteja ovat myös nämä Sandbergin Metropolis (johon nyt jotenkin ihastuin) mustavalkoisena, tuo kaunis puukuvio yhdellä ehjällä seinällä tai vaikkapa vanhan Uppsalan kartta....:) suostusikohan mies tuohon Metropolikseen työhuoneen seinällä...:D ?

Sandberg: Metropolis

Sandberg: Eden

Sandbegr: Gamla Uppsala
No sitten vielä keittiöön täytyisi löytää... Myöskin jo pitkään sisustulehdissä ja muualla vilkkunut mustavalkoinen Lumikide on suosikkini, mutta kylläkin harmaa-valkoisena... en tiedä, onko kuitenkin liian väritön ja valju keittiöön...

Lumikide

Ja viimeisenä vielä listaan Sandbergin toma nimikko tapettini...:) Kaunis tuokin, mutta ehkä kuitenkin himpun verran liian romanttinen...

Sandberg: Kajsa
Siinä niitä sitten olisi...:)

Kuvat Tapettitehdas & Sandberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti