keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Ulkoillen

Vihdoin ollaan päästy edes hieman ulkoilemaan ja nautiskelemaan auringon paisteesta! Pakkasta ollut "enää" se reilut kymmenen astetta niin on tarjennut edes hetken hillua ulkosalla. Mummulareissulla pyörähdettiin tiluksilla iskän työhommia katsastamassa ja kaivettiin vintiltä jotkut madonsyömät Emmaljungan rattaat vuodelta nakki! Oltiin tultu autolla, eikä vauvalle ollut mitään menopeliä, ja kantaa en herraa kyllä enää kovin kauaa jaksa, niin pakko oli jotkut kärryt keksiä! Mummuhan muisti heti, että vintillä on jonkun vanhat rattaat/vaunut ja äkkiä ne sieltä kipaistiin hakemaan..:) Aika karmeat olivat... tai siis lähinnä ne kankaat olivat jo aivan pilalla, mutta kyllä niillä nyt pienen ulkoilureissun teki...:) Vähän sitä runkoa katselin, että eipäs nuo uudet Emmaljungat nyt niin paljoa eroa noista retroista tänäkään päivänä!



Ihana joululahjapiponi Odd Mollylta, kiitos äiskä...:)

Eilen oltiin paikallista rakennustarkastajaa tapaamassa ja yhdessä kävimme läpi alustavaa pohjapiirrosta ja asemakaavasuunnittelua. Nyt ollaan myös saatu ikkunatarjous, jota ehkä vielä voitaisiin hieman yrittää tinkiä. Vaihdatettiin edellisessä talossa meille Tiivin ikkunat ja nyt samoja ollaan mietitty uuteenkin. Talotehdas tarjoaisi Skaalan tai Fenestran ikkunoita, mutta ainakin eräs ystäväni haukkui omat Skaala ikkunansa ja sanoi, että ikinä ei enää niitä laittaisi! Oltiin kyllä viimeksi ihan tyytyväisiä Tiiviin... hmmm... pohdintoja siis.

Loppuun kuva-arvoitus... Mikä mahtaa olla tämä hieno vehje, jota mieheni tässä nyt jo jonkin aikaa on töinään kunnostanut...:D Oikein arvanneelle palkinto luvassa!


4 kommenttia:

  1. Olisko siinä tuo entisajan puimakone?

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Jep, sinnepäin... tuolla tehdään päreitä! Ens kesänä toivon mukaan maatalousnäyttelyssä...:) ja ei, meille ei ole tulossa pärekattoa...:D

      Poista