perjantai 21. helmikuuta 2014

Karhumaista

Vielä hetki aikaa datailla ja hörppiä päiväkaffetta lasten nukkuessa päikkäreitä ja odotellessa jännääkin jännempää penkkiurheilu-pläjäystä...:D

Saumuri on taas suristellut aina kun vain olen ehtinyt (tai siis lapset antaneet, eli toisinsanoen yöllä) ja vaatetta on pikkuväelle syntynyt! Muutaman piponkin tuossa ystävänpäiväksi ehdein surautella...:) Olen hamsteroinut kankaita melkoisen läjän ja lähinna poikaa ajatellen. Nyt niitä tuossa olen esipessyt, leikellyt ja ommellut ja totesin, että karhut ovat näköjään valloittaneet mieleni. Suloisia otuksia ja sopivat hyvin poikalapsen vaatteisiin ja miksei toki tytöllekin, kun aika unisex-värisiä ovat!



Tässä viimeisin tekeleeni, ihanat Nanulta ostetut karhut! Tykkään käyttää vauva-Franssilla haalareita ja nyt olenkin ihan supertyytyväinen, kun löysin hyvän kaavan ja osasin vielä itse ommella sellaisen! Kaava on Ottobren Villikko omilla muokkauksilla ja erityisen kiva tuollaiselle pyörivälle ja vatsallaan makailevalle vauvalle, kun ei edessä ole vetoketjua tai nappeja jotka painaisivat pientä masua! Ompelujälki ei nyt todellakaan kestä lähempää tarkastelua, (tuohonkin onnistuin kanttausten resorit saamaan väärinpäin ja suoraan ompelu kaksoisneulalla ei oikein onnistu vielä ja mutkia on melkoisen paljon) mutta kun kangas on kaunis, niin se pelastaa jo paljon...:D Nyt niitä sitten syntyy sarjana, isompia kokoja jo valmiina leikkattuina...:D

Ja lisää karhuja... harmaa-karhuja

Ensimmäinen ompelemani Villikko-haalari "jääkarhu" kankaasta ja Helsingin tuliaisena tuotu suloinen karhu-neuletakki


Ja katsokaa mitä ihanuuksia sain juuri postista, panda-karhuja... näistä kyllä Helmillekin syntyy jotain! Ja miten ihania panda nappeja!!! Neuletakki Franssille on toista hihaa ja huppua vaille valmis ja nuo napit kruunaavat koko tekeleen...:)



Itsellekin taidan ommella Panda-pipon ja tuubi-huivi olisi kiva myös... en vain ole ihan varma miten semmoinen oikein tehdään.... hmmm... täytyy varmaan vaan kokeilla!

Nyt toinen kuppi kaffetta ja kannustamaan Leijonia!!!

1 kommentti: