tiistai 20. marraskuuta 2012

1-wee

Pienen peni lapseni täytti nyt sitten tänään yhden, Enää ei ikää voi sanoa kuukausissa, vaan täytyy käyttää vuosia.... nyyh...aika on mennyt niin nopsaan. Ihanat juhlat on nyt takana ja väsymys on suuri, sekä sankarilla (joka jo nukkuukin umpiunessa), että äidillä. Kaikki onnistui oikein hyvin ja Helmikin jaksoi oikein reippaasti viihdyttää vieraita koko illan huonoista päikkäreistään huolimatta.

Synttäriasu Pomp de LuxiltaÄidin asu Odd Mollya
Herkkuja on nyt syöty yllin kyllin ja huomenna taitaakin lenkkipolku kutsua...  nyt loppuvuodesta tuntuu, että joka viikolla on menoa ja ohjelmaa ja syömistä syömisen perään... nytkin taas perjantaina mennään viettämään pikkujouluja mammaporukan kanssa ilman lapsia ravintolaillallisen merkeissä... ei oikein tiedä hyvää linjoille! No yritetään skarpata ja pysyä ruodussa edes välipäivinä. Ja sitten taas tammikuussahan se uusi elämä alkaa...:D makoisin kuvia ja kauniita unia!
2 kommenttia:

  1. Heippa! Löysin juuri blogisi ja kahlasin sen läpi. Meidän prinsessa syntyi 19.11.11. Päivää ennen teidän neitiänne. Itsekin kovasti ajatuksissa " second-round". Pitääkin ottaa kotona puheeksi tuo. :P itsekin pidin blogia pitkään, mutta inspis katosi jossain kohtaa..ehkä vielä joskus uudestaan. Ihanaa odotusta. T. Tuleva vakkarilukijasi/ Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervehdys Heidi! Ihanaa että löysit blogini ja tervetuloa lukijaksi...:)

      Poista