lauantai 10. marraskuuta 2012

Illalla

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! Koko päivä ollaan vaan touhuiltu kotona ja valmisteltu huomista isäinpäivää, joka onkin nyt ensimmäinen omalle miehelleni...:) Viime vuonna näihin aikoihin jännitettiin melkoisesti, että saadaanko jo juhlia isäinpäivää, mutta ihan ei keritty siihen...:) Pieni vauvanikin  täyttää siis jo kymmenen päivän päästä vuoden! Apua kuinka aika meneekään vikkelään. Serkkuni Vaasasta käväisi miehensä kanssa pikavisiitillä ja oi mikä ihana uusi tukka Emma. Sopi sinulle täydellisesti!


Kynttilöitä, kuppikakkuja, askartelua, paketointia... niistä on tämä lauantai tehty... vielä koirien kanssa lenkille ja sitten saunaan ja leffa ja juustoja ja nukkumaan....:) kuulostaa hyvältä! Ihanaa iltaa kaikille...


2 kommenttia:

  1. Yksi uusi lukija ilmoittautuu :) Olen lukenut blogiasi jo pari kuukautta mutta olen huono kommentoimaan :( Mukava blogi arjesta :) Esittele Odd Mollyn neuletakki päälläsi ;) Itsekin sellaisen haluaisin... Värin kun osaisi päättää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos....:) Esittelen kyllä vaikka tällä viikolla heti...:) Se on ihana ja väriä mietein myös kauan... päädyin kuitenkin perusturvalliseen ja monikäyttöiseen beigeen!

      Poista