sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Lazy Sunday

Melkein koko viikonloppu ollaan vietetty vain kotosalla hilluen ja herkkuruokaa syöpötellen. Jaksettiin kuitenkin lähteä ulkoilemaan tänään ja  tehtiin tänään piiiitkä aamu-kävelylenkki Helmin kanssa nautiskelen kauniista ja kirkkaammasta ilmasta, kuin moneen päivään on ollutkaan.Lähipäivien sää on ollut niin käsittämättömän pimeää ja harmaata, että se tuntuu imevän kaiken energian meikäläisestä ulos. No onneksi ensi viikoksi on jo luvattu pakkasta ja toivottavasti sen myötä kirkastuvaa, jos vaikka oma mielikin hieman piristyisi.
No ihan makoiluksi ei tämä päivä muutenkaan ole mennyt vaan mies oli auttamassa ystäviämme muuttamis-kantohommissa ja pistäydyttiin vielä koko perhe iltakahville heidän uuteen väliaikaiskotiinsa. Voi miten sitä haikaileekin jo omaa kotia... edes sitä vuokra sellaista... Omien vanhempien luona asuminen alkaa tuntua hieman jo ahdistavalta, kun jotenkin on niin jo tottunut omiin juttuihinsa ja omaan kotiin.  Hyvähän meidän täällä on olla, mutta kyllä vain se oma koti on aina oma koti.

Kuvaa vielä Helmistä uudessa synttärimekossaan formuloiden lumoissa...:) pikkaisen alkaa äitiä huolestuttaa, kun tyttö on ihan täpinöissään traktorin ja autojen kuvista ja hihkuu ja matkii niitä...:) Äidin pieni prinsessa! Täytyy pukea siis mekkoja ja vaaleanpunaista unelmaa niin kauan kuin saan itse päättää neidin vaatteista...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti