tiistai 27. marraskuuta 2012

Vaaleanpunaista ja pehmeää unelmaa...

Tilasin lakanat... vaaleanpunaiset sellaiset...:) Olen kuullut positiivista palautetta H&M:n pellavalakanoista ja sellaiset sitten napsein ostoskoriini tuntuvan alennuksen kera! Sen vuoksi siis vaaleanpunaiset, kun ainoana värinä alessa olivat. Muuten olisin valinnut todennäköisesti valkoiset, mutta nyt ne pedattuani sänkyyn, eivät näytä laisinkaan hassumalta valkoisessa ympäristössä. Ovat kuitenkin onneksi melkoisen haalean vaaleanpunaiset. Toivottavasti vaan mieskin saa nyt sitten nukuttua vaahtokarkkivärien keskellä...:D Katsotaan nyt sitten että ovatko hitti vai huti... ehkäpä ensi yön jälkeen osaan sanoa!

Sain postista myös tänään kotiin uuden Odd Mollyn ihanan lämpöisen ja palmikkoisen neuletakin... Tykkään! Kyllä nyt kelpaa odotella pakkasia. Ihanaa viikon alkua kaikille...

2 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis villatakki. Aivan ihana.
  Mä haluaisin pellavalakanat, mutta kun mies on sitä mieltä, että ne raapii. Onko se materiaali miten karkeaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo neuletakki on kyllä yksi täydellisyys pitkästä aikaa...:) On joku mallikappale, enkä tiedä kuinka on ollut myynnissä. No niin ja testiyö on nyt nukuttu ja tykkäsin! Onhan se pellava hieman karkeampaa, kuin peruspuuvilla, mutta tosi sileää pellavaksi. Ja luulen sen vaan pehmenevän pesujen ja käytön myötä. Jotenkin tykkäsin ihotuntemuksesta ja mieskään ei valittanut, vaikka usein nukutaankin satiinipuuvillalakanoissa, jotka on kyllä sitten tosi sileitä. Lämpimät myös ehdottomasti... että nyt vaan kokeilemaan...:)

   Poista