tiistai 7. toukokuuta 2013

Ajatuksia maalaiselosta osa 1

No niin, peltohommat on sitten tänään vihdoin aloitettu ja miehet ovat saaneet ensimmäisen kerran picnic-lounaan pellon laidalle...:) tästä se sitten lähtee, varsinainen kylvökausi.

Mammalla mekko Tommy Hilfigeriltä ja Helmillä koko setti PompDeLuxilta

 Ollaan nyt asusteltu täällä maaseudulla reilut kaksi kuukautta ja tänään oikein aloin miettiä, että miltä se nyt on tuntunut. Päällimmäisenä ajatuksena on, että kaikki on sujunut paremmin kuin osasin ajatellakkaan, eikä "koti" ikävä ole liiemmin vaivannut. Tietenkin välillä tulee hetkiä, kun ajattelen, että kaupungissa olisi niin paljon helpompaa, kun mummut ja ystävät ja palvelut ovat lähellä, mutta onneksi nuo ajatukset ovat olleet melko nopeasti ohimeneviä. Ystävämme ja Helmin isovanhemmat ovat onneksi jaksaneet ajella kaupungista tänne maaseudun rauhaan usein, niin ikävä ei ole päässyt kovin suureksi...:) ja peruspalveluthan täältä löytyvät ihan kävelymatkan päästä ja yritän nyt sopeutua siihen, että isoon ruokakauppaan täytyy lähteä autolla.

Eniten ehkä ikävöin omaa taloamme ja pihaa ja etenkin nyt kun kesää kohti mennään. Väliaikaisasuntomme on toki ihan hyvä, parempi melkein kuin toivoimmekaan, mutta kun se ei ole oma ja piha on melkoisen surkea. Sijainti aiheuttaa myös hieman päänvaivaa, kun tiluksille on matkaa toista kilometriä, joka kuulostaa vähältä, mutta on kuitenkin liikaa tässä työssä. Miehen olisi helpompi piipahtaa kotona tai käydä tekemässä jokin pieni homma, kun asuisimme ihan vieressä. No se asia korjaantuu tietenkin, kun teemme päätöksen syksyllä, että jäämmekö varmasti pysyvästi. No hyvä puoli tässä asumisessa on aivan superihanat naapurit...:)


Yhteenvetona voisin sanoa, että viihdyn täällä oikein hyvin! Ihmiset ovat ystävällisiä ja luonto on kaunista (tai no niin kaunista kuin se näin alkukeväästä voi olla), olen saanut uusia äitikavereita ja mieskin tuntuu tykkäävän työstään. Näillä ajatuksilla siis mennään ainakin nyt...:)

Ja nyt mieheni mummun leipomaa maailman parasta saaristolaisleipää napaa kohti ja nukkumaan... ja vielä kerran onnea rakkaalle pienelle tytölleni Helmin päivän johdosta...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti