lauantai 18. toukokuuta 2013

Grillikauden aloitus

Ja aurinko se vaan hellii meitä lämmöllään... kesäisissä tunnelmissa ollaan vietetty Helmin kanssa lauantaita, miehen ollessa kylvöhommissa. Laitettiin juuri kanat marinadiin ja toivotaan että mieskin saapuu kotiin ennen yötä, että päästäisiin grillailemaan...:)

  

Teen itse marinadin kanalle aina kun vain jaksan. Jotenkin  nuo kaupan valmismarinadissa uivat kanat eivät aina oikein houkuttele ja maistuvatkin ihan samalta kaikki. Napattiin aamulla mummun puutarhasta ruohosipulia mukaan kun sitä kasvoi siellä jo melkoinen puska! Laitan marinadiin yleensä oliiviöljyä, valkoviinietikkaa, hunajaa, hiukan sinappia, pippuria, sormisuolaa ja niitä yrttejä joita on kulloinkin tarjolla. Tällä kertaa lemppariyrttiäni timjamia ja tietysti sitä ruohosipulia. Sitten vaan kaikki sekaisin ja kanafileiden päälle ja jääkaappiin ainakin muutamaksi tunniksi. Ja hyvää on...


Pöytä on katettu terassille ja nyt vaan mamman vichy-drinkkiä nautiskelemaan ja sivusilmällä jääkiekkoa seuraamaan! Ihanaa viikonloppua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti