tiistai 22. toukokuuta 2012

Helsingissä

Huh huh mikä reissu takana! Rankkaa tuo täyspäivänen shoppailu-tykitys ja junamatka Helsinkiin ja takaisin, mutta silti niin ihanaa...:) Kiitos serkkuni ihanasta päivästä! Sää hemmotteli meitä ja olisi ehdottomasti pitänyt olla jotain paljon kesäisempää päällä, kuin farkut ja kauluspaita! No selvisin silti vaikka hikikainalot ilmestyivätkin heti aamupäivällä! Oli ihanaa viettää päivä ihan kaksin, ilman lapsia ja miehiä ja höpistä ja haahuilla! Meillä oli hyvin suunniteltu liikkeet mihin menemme ja tästä suunnitelmasta ei tarvinnut poiketa. Löysimme juuri niitä asioita, mitä haimme, eikä heräteostoksiakaan lähtenyt mukaan!

Ensimmäisenä suuntasimme Vuittonille kokeilemaan ja ihastelemaan eri vaihtoehdot ja nyt kyllä sain varmuuden, että kassini tulee olemaan Neverfull mm koossa Monogram kuosilla. On se jännä miten kuvat huijaavat kokoja, koska olen ollut ihan varma että mm on liian pieni, mutta toisin kävi! Se suurin malli näytti ihan hirveältä säkiltä ja Palermo jotenkin ehkä aavistuksen tätimäiseltä! Mitään en vielä ostanut, vaan hauduttelen vielä ajatusta hetken. Toinen asia jonka ensi kerralla Helsingin reissulta haluan on ehdottomasti pitkä hihna Pochetteeni! Jäi nyt kyllä nimittäin harmittamaan kun en sitä ostanut.



Seuraavaksi piipahdimme Mulberryllä ja Tamara-huivit lähtivät mukaamme. Serkkuni osti harmaan ja minä beigen (tekstiilikaksoset liikkeellä). Meillä on joissain asioissa täysin samanlainen maku ja olemme shoppailleetkin jonkin verran samoja asioita...:) Huivi oli täydellinen! Puuvillainen, ripauksella silkkiä, tarpeeksi suuri ja käy kaikkina vuodenaikoina!



Shoppailureissumme päättyi Zaraan, josta mukaan lähti muutamia perusvaatteita itselle ja Hemmulle, ja löysin jopa kahdet housutkin! Päivä oli kiireinen ja julkaisukelpoinen kuvasaldo jäi nollaksi! Viimeisen tunnin ehdimme istua Fazerilla ennen junan lähtöä ja hörppästä lasit viiniä. Tänään onkin ollut hieman väsynyt fiilis ja vielä pitäisi jaksaa hieman siivoilla. Päivän asua vielä olkaa hyvä...:)

Paita:Gina Tricot, chinot & vyö:Zara, kengät: Tory Burch

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti