sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Puutarhurointia

 Huh huh mitkä juhlat! Kuvamateriaalia ei taaskaan ole. En oikein ole vielä tottunut tähän bloggailuun, että tajuaisin kuvata enemmän! No yritetään tsempata. Ihanaa oli olla hieman vapaalla jalalla ja kaupungin yöelämässä, kun siitä on jo tovi vierähtänyt kun viimeksi olen missään ollut. Nyt taas kuitenkin muistan kuinka kammottava seuraava aamu on, kun on tullut maisteltua muutama viinilasillinen liikaa...:) Eilinen menikin aika pitkälti huilatessa sen verran mitä nyt pienen vauvan kanssa siihen pystyy!

Ollaan tänään Helmi-murun kanssa istutettu kesäkukat ja hieman myös hyötykasveja. En ole mikään viherpeukalo, vaikka kovasti haluaisinkin! Alkukesästä innostun aina hirmuisesti puutarhahommista, mutta loppukesästä yleensä kukat on kuolleet ja vihannekset nahistuneet..:) Vanhan talon henkee sopivat hyvin mielestäni pelargoniat, jotka saan kutakuinkin pidettyä hengissä koko kesän vaikka kasteluväli onkin välillä melkolailla pitkä! Ovat myös niitä harvoja kesäkukkia jotka tunnistan nimeltä!


Istutin myös ruukkuihin muutaman tomaatin ja paprikan, että katsotaan nyt tuleeko niistä yhtään mitään... Viime kesänä nikkaroitiin myös yhdessä miehen kanssa sellainen istutuslaatikko ylijääneistä terassilaudoista. Se Kekkilän kehikkoloota oli niin järjettömän kallis, että päätettiin itse sellainen saada aikaiseksi. Tungin sinne nyt muutaman avomaankurkku- ja kesäkurpitsantaimen ja persiljaa Helmille.



Puutarha-apulaiseni
Nyt sohvalle loikolemaan loppuillaksi, kun lapsi on nukkumassa ja isäntä töissä.. huomenna saan varpaat kesäkuntoon, kun pääsen ihanaan jalkahoitoon. Taidanpa nauttia vielä lasin valkkaria, kun sitä perjantailta hieman jäi...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti