sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Ulkoillen

Ollaan vietetty mukava ja touhukas viikonloppu yhdessä Turkulaisten ystäviemme kanssa. Yhdessäoloa, herkkuja, ulkoilua ja köllöttelyä... eipä sitä muuta tarvita...:) vanhemmat lapsetkin viihtyvät jo keskenään leikkien ilman tappeluita!

Tehtiin tänään sunnuntai-lenkki läheisellä Pyhävuorella jossa on kivat ulkoilureitit ja pieni lampi sekä huikean hienot näkymät kauas, merelle asti! Lapset jaksoivat hyvin tallustella kilometrin lenkin lammen ympäri, läiskytellä rantavedessä ja vielä kiivetä näköalapaikallekin. Vauva toki kuorsasi vaunuissa...:) Hauska retki ja ensi kerralla otetaan makkarat ja termoskaffeet mukaan!







Täytyisi varmaankin hommata jonkunlainen kantoreppu vauvalle, kun noilla panssari-tupla-vaunuilla ei ihan jokapaikkaan pääse, vaikka isorenkaiset ja hyvät ovatkin kulkemaan! Sitten pääsisi vähän pienemmille poluillekin seikkailemaan...

Tämän sunnuntain ohjelma jatkuukin nyt sitten pyykkikoneen ja lakanoiden vaihdon merkeissä ja illalla meitä kutsuu sauna, soffa ja tähtitanssit!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiva, että olet palannut taas tänne kertomaan kuulumisia :) Ymmärrän, että on saattanut olla vähän tärkeämpääkin tekemistä ja siksi blogihiljaisuus...
    Voi miten kiva tuo rakennusprojekti, kuulisin siitä mielelläni jatkossakin.
    Erityisesti minua kiinnostaa "omannäköisen talon" teko talofirmojen kanssa.

    Kivaa syksyä!

    Tare

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että joku jaksaa vielä kuulumsiani lukea hiljaisuudesta huolimatta...:) On tosiaan ollut kiireistä aikaa nopsajalkaisen taaperon ja vastasyntyneen kanssa, varsinkin kun mies on ollut pitkiä päiviä töissä... nyt vauva alkaa jo olla hieman isompi, niin jää mammallekin hiukan blogiaikaa enemmän!

      Talon rakennuksesta tulette kuulemaan paljon, varmaan kyllästymiseen asti, kun tämä blogi on hyvä paikka ruotia projektia ja kerätä inspiraatiota...:)

      Ihanaa syksyä sinulle myös...:)

      Poista