perjantai 7. elokuuta 2015

Päärynä-kinuskikakku aurajuustolla



Pusero: Zara, kärmeshousut: Lindex


Herkkureseptiä luvassa....

Päärynä-kinuskikakku aurajuustolla

Pohja:
150g kaurakeksejä
50g voita
2 kpl snickers patukkaa

Täyte:
4 liivatelehteä
2dl kuohukermaa
2prk Valion päärynäkinuskirahkaa
2tl vaniljasokeria

Päälle:
Aurajuustoa ja esim. tummia viinirypäleitä
&
kinuskikastiketta (itsetehtyä tai kaupasta)

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Hienonna keksit ja suklaapatukat muruksi ja lisää sulatettu voi. Painele muruseos irtopohjavuokaan tasaiseksi. Vatkaa kerma ja yhdistä rahkojen ja sokerin kanssa. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liota ne pieneen tilkkaan kuumaa vettä. Lisää sekoittaen täytteeseen ja kaada pohjan päälle.

Anna kakun hyytyä kylmässä n.4-6 tuntia tai seuraavaan päivään (tai pakastimessa 2 tuntia, kuten minä)

Sitten vaan päälle oman visuaalisen silmän mukaan viinirypäleitä, aurajuustoa ja kinuskikastiketta. Kylkeen sopii hyvin kahvi, mutta myös punaviini on oiva valinta...;)

Makoisia hetkiä...

Me tästä suuntaamme mummilaan ja saadaan tänään vielä illalla viettää laatuaikaa ihan vain aikuisten kesken mummin ja papan hoitaessa pikkuisia... Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti