torstai 16. elokuuta 2012

Housuja ja koruja

Tavallistakin tavallisempi arkipäivä tänään... pyykkikoneen hurinaa, ruuanlaittoa, ulkoilua, pikavisiitti mummilaan, kauppareissu ja iltalenkki yksin itseni kanssa... näistä on tämä torstai tehty ja voiton puolella ollaan....:) mies menee yöksi töihin ja huomenna saadaankiin hipsutella Helmin kanssa kotona hiljastellen! Onneksi meillä on sovittu erään mammakaverini kanssa treffit päivällä ja saadaan kyllä muutama tunti varmasti kulumaan kaffittelun merkeissä. Saa mieskin nukkua hetken rauhassa, kun raukka tehnyt niin hirmuisesti töitä viime aikoina ja kerännyt itselleen varmasti aikamoiset univelat!

Kauppareissulla pyörähdin pikaisesti Lindexillä katsastamassa vauvojen housuvalikoimaa. Helmi on nyt yhtäkkiä kasvanut melkein kaikista housuistaan ulos ja nyt niitä sitten tarvittaisiin. Nappasin mukaani kolmet pehmoiset velourhousut, joita sai tosiaan ne kolmet kaksien hinnalla. Meillä on noita ollut ennenkin ja aika hyväksi on todettu kotihousuina. Nyt oli jopa ihan mukavia ja syksyisiä värejä! Vielä tarvittaisiin muutamat astetta "paremmat" housut kyläily- ja kaupunkireissuille.

Sain myös itselleni jotain aivan törkyisen ihanaa...:) en Lindexiltä vaan ystäväni Anniina oli saanut valmiiksi Piina-hopeakaulakoruni ja kylläpäs se vaan on kuulkaas täydellinen!Minulla ei ole ollut koskaan noin massiivista kaulakorua, mutta ihastuin tuohon heti! Erityinen arvo on tietenkin se, että se on käsityönä tehty ja vain minulle. Anniina laittoi myös vanhaan muumi-riipukseeni lukon, joten sen saa nyt kiinnitettyä piinaan ja otettua myös pois. Tuon Kalevala korun niiskuneiden olen saanut jo vuosia sitten mieheltäni ja siihen kuuluva muovinen kaulanauha on todella huono. Tuo muumi on jo meinaan toinen kappale, koska onnistuin katkaisemaan kyseisen kaulanauhan ja hukkaamaan muumini opiskeluvuosinani. Olin niin surkeana asiasta, että rakas mieheni osti minulle sitten uuden muumin. En kuitenkaan ole halunnut enää muovinauhaa käyttää, enkä oikein ole sopivaa ketjuakaan löytänyt, mutta nyt voisin aina välillä kiinnittää sen piinaan.Anniina tekee näitä piina ketjuja tilauksesta Tuomiapila-korukaupassaan...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti