maanantai 13. elokuuta 2012

Koti

No niin ja taas arkea pukkaa...:) Sopii silti meille mainiosti, niin saadaan rytmit hiottua taas paikoilleen ja pyykit pestyä ja tölli-töllinenkin taas siivottua! Aamu aloitettiin tänään taas perinteisesti aamupuurojen ja pesujen ja pukemisen jälkeen sanutsereiden lenkittämisellä. Päivän asua siis tuolta reissulta kun aurinkokin niin ihanasti paistoi. Nyt täytyy nauttia ja varastoida jokainen säde pian alkavan syksyn varalle.

Asuna: Housut Zara, pusero Vila huivi:Mulberry, neuletakki Odd Molly ja kengät GAP


Meillä alkaa myös puhaltaa pian uudet tuulet, kun laitamme sopivan kiinteistövälittäjän löydettyämme talomme myyntiin... katsotaan sitten mitä seuraavaksi meinaamme tehdä, jotain melko suurta ja mullistavaa on kuitenkin luvassa....:)

Oman kodin myyminen on melkoisen rankkaa, ainakin itselleni. Olen auttamattomasti kiintynyt taloomme, jonka niin nuorina (ja hulluina) ostimme ja jonka olemme rakkaudella kokonaan remontoineet omien mieltymystemme mukan. Rakastan kotiani ja vaikka tiedän sen olevan todella epätoimiva lapsiperheen arjessa, koen kuitenkin valtavaa luopumisen tuskaa jo nyt. Tiedän, että näin on nyt tehtävä ja uusi koti odottaa jossain, mutta helppoa tämä ei tule olemaan! Yritän kuitenkin nyt nauttia joka hetkestä, jotka vielä täällä olemme...:) Ihania hetkiä ja muistoja on täältä paljon ja ne eivät onneksi katoa mihinkään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti