keskiviikko 1. elokuuta 2012

Helsingissä

Viettettiin siis oikein mukava miniloma Helsingissä nautiskellen. Yövyttiin Torni-hotellissa, jota voin suositella kyllä lämpimästi kaikille. Huone oli viihtyisä, aamiainen maukas ja näköalabaarista upeat maisemat Helsingin ylle. Baarissa oli kyllä juomien hinnoissa jokseenkin paljon sky high-lisää...:) Jos tuolla joskus vierailee, kannattaa piipahtaa myös WC:n puolella, on meinaan sekin aika elämys. Kuin akvaariossa istuisi... mutta todella korkealla!


Suunnitelmia meillä ei ihmeemmin ollut matkaamme varten, ainoastaan se, että halusin päästä Helene Schjerfbeckin näyttelyä katsomaan ja tietenkin shoppailla. Oli kyllä huikea näyttely ja sitäkin suosittelen kaikille Helenen taiteesta kiinnostuneille! Oli upeaa nähdä livenä hänen tyylinsä muokaantumista ajan kuluessa ja erityisesti kuuluisat omakuvat olivat vaikuttavia.


Oli ihana reissu ja vaikka mukavaa olikin olla ihan kahdestaan miehen kanssa ilman lasta, niin kyllä vaan niin kova ikävä oli jo eilen illalla, että todettiin ettei tarvitse kyllä kuvitella lähtevänsä yhtään pidemmälle reissulle ilman Helmi-murua!

Käytiin muuten syömässä Virgin Oilissa ja rakastuin siellä aivan totaalisesti talon Sisilialaiseen tynnyri-punkkuun! Voi taivas että se oli herkkua.... sitä kun saisin oman tynnyrin kotiin niin liruttelisin sitä joka ilta varmaankin ja nautiskelisin....:D Huomenna vielä shoppailusaaliista esittelyä ja hieman Suomenlinnan ex tempore visiitiltä myös. Hyvää yötä ihanat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti