torstai 2. elokuuta 2012

Suomenlinnassa

Käytiin reissulla vierailemassa Suomenlinnassa, jossa en aiemmin ole koskaan käynyt. Meillä oli viimeisenä päivän aikaa ja aurinko paistoi ja torilla kuljeskeltuamme päätimme että lähdetäänpäs vesibussilla käymään siellä. Hinta edestakaiselle matkalle ei ollut päätä huimaava (6,50/nenä) ja vietettiin kyllä oikein kiva kesäpäivä siellä.

Uusi pusero Zarasta "raskaus" efektillä....;)
Ja kuva täytyi tietenkin ottaa myös tykistä...:)


En ole koskaan aiemmin tutustunut Suomenlinnaan ja en tiennyt kyllä yhtään mitä sieltä löytyy! Jotenkin olin kuvitellut että sieltä löytyy vain joku vanha linnoitus ja paljon vanhoja tykkejä. Väärässä olin, nähtävää oli todella paljon muutakin. Aivan uutta oli myös se, että siellä asuu myös vakituisia asukkaita yli 800. Luonto ja näkymät olivat tuolla todella kauniita, ihania asuinpaikkoja, hauskoja taloja ja tietenkin turistikahviloita ja ruokapaikkoja löytyi erilaisia.
Käytiin myös lelumuseossa vierailulla ja oli kyllä erittäin hauska paikka! Aikas hienoja ovat kyllä nuo vanhat lelut ja mitä käsityöosaamista! Museon postilaatikko pääsylipputarroineen oli myös hauska näky...:)


Ehdottomasti voisin tehdä uuden vierailun vaikkapa piknik-korin ja lapsen kanssa. Ja nythän näimme vain murto-osan saarten nähtävyyksistä, koska kuljeskelimme vain  pienellä alueella muutaman tunnin. Ensi kesänä siis uudestaan ehkäpä!

Ja huomenna esittelen vihdoin shoppailusaalista, koska tänään on ollut niin kiireinen päivä. Teimme meinaan mammaryhmäni kanssa maakuntareissun tänään ja olen ihan poikki vielä Helsingin matkastakin. Nyt vuohenjuustosalaattia nassuun ja huomenna en aio poistua kotoa mihinkään... (paitsi ehkä illalla katsomaan Porispereen PMMP:tä....:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti