maanantai 27. elokuuta 2012

Syksy saapuu

Ensimmäinen oiken kunnon syksyinen iltapäivä ja ilta täällä länsi-rannikolla. Tuulee puuskittain, vettä sataa ja ilmakin tuntuu jo melko viileältä. Oltiin Helmin ja mummun kansa vähän kaupungilla humpsuttelemassa ja kotimatkalla kastuttiin aivan läpimäräksi, vaikka kävelymatkaa oli bussipysäkiltä tasan 300 metriä sateenvarjon ja rattaiden sadesuojan kera. Vettä tuli aivan järkyttävästi! Loppuilta onkin sitten vaan hengailtu kotosalla takkaa lämmitellen ja kynttilöitä poltellen.


Helmin asu Geggamoja & Lindex
Kesän jälkeen nautin aina syksystä ja nytkin ulkona oleva synkkä ilma ei haittaa yhtään! Ihanaa aloitella taas kynttilä ja takan tulitus kautta pikkuhiljaa. Tietysti kuraisuus koirien ja lapsen kanssa on todella ärsyttävää ja vesisadekin, jos se kestää kauemmin putkeen, mutta vuodenajanvaihtelut sopivat silti minulle oikein hyvin.

Tehtiin pikapyrähdys lastenkirpparille tänään ja Helmi saikin kivan syysmekon ja muutaman muovisen kammotusmölinälelun...:) Tuo kuvassa näkyvä Fisher pricen laulava keksipurkki osoittautui oikein kivaksi ja oli halpakin vielä. Helmin vanhat lelut alkavat selvästi olemaan jo hänen mielestään liian vauvamaisia ja nyt tarvitaankin jo jotain aktiviteettia enemmän. Mummu saa alkaa kaivelemaan Dublovarastojaan jo pikkuhiljaa. Ostin myös Helmille ensikengät ja voi jestas kun lasten kengistä saakin maksaa. Tuntuu jotenkin käsittämättömältä maksaa melkein saman verran pikkuihmisten jalkineista kuin omistaan.


Mamman kotieleganssia velourasussa...:)
Nyt takaisin soffalle tuijottamaan telkkaria kun lapsi nukkuu ja mieskin on ottamassa nokosia ennen yövuoroaan.... leppoisaa iltaa ihanat...

2 kommenttia:

  1. Teiks mulle kirppislöytöä ;) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan! On kyllä hieno ja meen äiti jo hiukan toivoi että et jostain syystä haluakkaan sitä....;)

      Poista